Challenge

30 days challenge

June 17, 2011


Natang ni aku amik dari blog kak Zaleta.
Heee, thanks ea sebab bagi Diana amik benda alah ni :D

day 1 - lagu yang anda dengar hari ini
day 2 - movie yang paling best pernah anda tonton
day 3 - benda yang selalu anda buat sebelom tido
day 4 - benda yang anda buat bila sorang sorang
day 5 - status anda? relationship anda?
day 6 - tiga perangai burok anda
day 7 - tiga perangai baek anda
day 8 - pergaduhan paling terok yang pernah anda alami
day 9 - perasaan anda hari ni
day 10 - hari ke 10, apa yang berlaku?
day 11 - gadjet yang anda ada
day 12 - apa yang ada dalam beg mekap anda
day 13 - apa yang ada dalam beg duit anda
day 14 - perkara menarik yang anda lakukan hari ini
day 15 - kalau dapat RM1juta, apa yang anda buat dengan duit itu?
day 16 - guru sekolah anda yang paling anda suka
day 17 - gambar bilik idaman anda
day 18 - benda paling mahal yang anda pernah beli dengan duit sendiri
day 19 - jenis manusia yang menarik perhatian anda
day 20 - hari ke 20, apa yang terjadi?
day 21 - benda yang anda wajib bawak bila keluar rumah
day 22 - tarikh tarikh penting dalam hidop anda
day 23 - dream wedding
day 24 - tempat yang paling anda gemari untuk makan
day 25 - makna disebalik link blog anda
day 26 - 15 fakta tentang anda
day 27 - makanan dan minuman kegemaran anda
day 28 - hobi anda
day 29 - siapa anda 10 tahun akan datang?
day 30 - hari ke 30, apa yang berlaku?

Nak start benda ni hari  Isnin nanti. Takbole nak start hari ni or esok sebab nak balik kampung kejap lagi :( rindu korang nanti :( #gedikgila

Bye! :)

You Might Also Like

33 comments

  1. wa... balik kampung eh?? beshnyerr die :)

    cinta hati

    ReplyDelete
  2. diana pong wat gak challage ni yea..hihhi..same la..gud luck.hhihii

    ReplyDelete
  3. wah balik kmpg yew mesti best...rindu gak kat kampung

    ReplyDelete
  4. Anak denesor : Hihi, sama ea? Nanti I tengok you punya dulu :D

    ReplyDelete
  5. Selendang Merah : Yeah, rindu gila :D

    ReplyDelete
  6. same2 join cabaran ni..
    cayok cayok!

    ReplyDelete
  7. Hihi! Btw cik Ezy, I'm so sorry. Diana takbole nak buka blog Ezy la. Tak tau kenapa :(

    ReplyDelete
  8. pergh, tak larat i nk buat ni. terperasan kt belog cik epal. gila la u larat buat :D hehe

    ReplyDelete
  9. tp cik epal punya lain sket tau :D hehe

    ReplyDelete
  10. slmt becuti! kg kt ane diana?

    ReplyDelete
  11. hee , nk buat jgk lah cabaran niyh . macam best je . hehe ;)

    ReplyDelete
  12. huhu. cam best je challenge tu.

    ReplyDelete
  13. hahaha..
    x pyh nk rindu sgt lahh...
    grrrrr =p

    ReplyDelete
  14. seronok bile layan challange ni :)

    ReplyDelete
  15. Alya : hihi! Cikepal tu versi lain punya :D

    ReplyDelete
  16. Kak Mira : Kat beruas, perak :)

    ReplyDelete
  17. nak buat cabaran neh boleh??? hehe

    ReplyDelete
  18. nak buat challenge nie boleyh ? :)

    ReplyDelete
  19. saya nak buat challange ni eh. hehe :D

    ReplyDelete