30 day challenge

Day 28 - Hobi anda

July 20, 2011


Tumblr_lojdbrhbca1qmo6hxo1_400_large


Yes yes yes! Lagi dua hari je. Hoyehhh! Hahahaa xD okay, jom tengok apa hobi aku.


Baca novel time betul-2 tengah bosan and ada masa
Dengar lagu #layan perasan, cehh! Hahaa
Makan makan makan!
Online sampai bosan
Blogwalking, cari cerita baru
Suka belek muka
Tengok wayang #hobi baru
Lepak dengan kawan
Tengok barang yang menarik
Tidur pun hobi tau! #tu pasal berat aku makin bertambah =='

Haaa, tu je la kot. Hihi xD tak sabar nak habiskan cabaran ni :D


Bye! :)

You Might Also Like

10 comments

  1. Salam kat Fatin Diana,
    hobi u cam sama je ngan i...
    ley jd kwn nih..hihi
    do blokwalkin mine ya??
    jenguk kat...
    http://www.sweetsourmemoir.blogspot.com
    TQ!!!

    ReplyDelete
  2. Jadi kawan? Dah tentu boleh ;)

    ReplyDelete
  3. hobi yg sgt menyenakkn perut.hahahah ;))


    hobi-korek idung. :P

    ReplyDelete
  4. Hahahaaaa! Pengotor! Eh tak, pembersih! Hahaa xD

    ReplyDelete
  5. cayalah. dah 28. dulu pernah buat. tapi smpai 4 or 5 tah. terberhenti macam tuu je. hehe

    ReplyDelete
  6. Haha, kenapa benti mcm tu je? Tak larat dah?

    ReplyDelete
  7. Haha. Iera punya kan 100 hari. Memang banyak la

    ReplyDelete
  8. belek muka smbil gentel2 jerawat?hahahha...atau gentel taik lalat?;P

    ReplyDelete
  9. Hahaha! Belek muka yang berminyak tapi takde jerawat :D

    ReplyDelete