30 day challenge

Day 30 - Hari ke 30, apa yang berlaku?

July 22, 2011


Hari ke 30 ni ialah hari terakhir untuk cabaran ini. Kenapa aku taip macam karangan ni? Ish, stop it! K, aku dah start melalut. Hm hari ke 30 ea. Apa yang jadi? Aku malas nak cerita yang nta pape.

Tadi aku webbie dengan Pieka. Jom tengok xD




#muka aku macam hape je =='


First time k webbie pakai tudung. Hahaa! Macam lawak pula aku rasa. Tapi takpe, kan aku dah cakap aku tengah try nak berubah :D aku ada bagitau kat entry INI. Heee, ni pun dalam proses nak berubah k.
Korang doakan la aku boleh berubah ea :')

#yeayyy! cabaran ni dah habis. hoyeh hoyehhh! aku berjaya habiskan cabaran ni. suka tauuu! :D


Bye! :)

You Might Also Like

8 comments

  1. bagus diana :')
    beruabh ke arah kebaikan slow slow :)

    ReplyDelete
  2. hehe..macam menarik je webcam nga cik peka..hak3

    ReplyDelete
  3. Hahaa! Nak wc dgn dia juga ke?

    ReplyDelete
  4. ey ak ke tu ? HAHA. nampak comel disitu :P LALALA

    ReplyDelete
  5. Hahaa! Gambar ke dua tu comel :p

    ReplyDelete
  6. tahniah dpt berubah ckit2..:) xpe,jnji ada perubahan rite.

    apa2 pun pic tu x bole blah mke dua2 org..haha.eksited ke? :P

    ReplyDelete
  7. Hee, thanks. Hahaha! Excited sebab dah lama tak video call dengan dia :D

    ReplyDelete