30 day challenge

Day 2 - Movie yang paling best pernah anda tonton

June 23, 2011

1st - Lagenda Budak Setan
Aku tau cerita ni dah lama but sampai bila-2 pun aku tetap suka cerita ni. Memang best la!


 2nd - KL Gengster
Cerita ni memang best! Lawak pun ada. Kan aku ada review movie ni hari tu. Klik SINI :)
Memang tak rugi la tengok movie ni


3rd - Fast 5
Cerita ni ganas gila! Lawak pun ada :D Part jijik pun ada, geli weyy. Hahaha!

For now 3 movie tu je yang superb bagi aku :)

You Might Also Like

14 comments

  1. eh...ada yg kedua ke? bila? huhu x tau lak..tapi cerita ni mmg best..main2 perasaan cerita ni..hehe

    jom komen blog http://hatibatu.com/blog/.. :)

    ReplyDelete
  2. Err, ke dua? Tak tau la. Kalau buku, dah sampai ke 4 kot. Yeah, cerita tu best! :D

    ReplyDelete
  3. buku x layan..hehe tunggu movie kedua je..hehe

    thanks ye singgah blog saya yg simple.. :)

    ReplyDelete
  4. Cik diana,
    Suka ost dia jer..heee

    ReplyDelete
  5. Haha, Diana pun tgh tunggu yg kedua :D
    Hee, you're welcome :)

    ReplyDelete
  6. MsRedCheeseCake : Heee, ost dia pun best! :D

    ReplyDelete
  7. oh..tgk sekali je muvi ni :)

    ReplyDelete
  8. semua da tengok...

    yg no 3 part dia letup paip kumbahan tu best... haha~

    ReplyDelete
  9. LBS memang best..lg2 ada lisa surihani pulak hehe

    ReplyDelete
  10. Izzat : Hahaha! Yg tu la part jijik. Geli ohh! Hahaha

    ReplyDelete
  11. nad pon suka tengok sumer citer..:)
    Nad promote blog ini dalam entry ini >>Miss Nadya Promote Blog Part 2

    ReplyDelete