30 day challenge

Day 25 - Makna disebalik link blog anda

July 17, 2011



Tumblr_lms5czmbhk1qeduc8o1_500_large

Sebenarnya day 25 ni kena post semalam, tapi disebabkan aku terlalu letih keluar semalam, aku tak online pun. Balik je terus tidur. Kejap lagi aku cite aku buat apa semalam :)

Okay, makna disebalik link blog aku ni.

http://ftndiana.blogspot.com/

ftn tu aku buat singakatan dari Fatin, diana tu Diana la. So tu nama aku. Aku malas nak buat link yang pelik-2 dan panjang lebar. Cukup la cuma ftndiana. Haaa, tu je la kot. Singkat gila en entry ni. Haha. Nasib baik xD


Bye! :)

You Might Also Like

12 comments

  1. maksud disebalik link saya apa ya ?hehehehe

    ReplyDelete
  2. maksud link sis apa erk? hihihi

    ReplyDelete
  3. terbelog
    agak2 ape maksudnyer :0

    ReplyDelete
  4. Ezza : Err, saya tak tau. Haha, apa ea?

    ReplyDelete
  5. Terbelog : Maksud dia TERblog kot, HAHA. Tak sengaja blog

    ReplyDelete
  6. x bermakna pun aku rasa..
    gabungan nama kau je pun..
    hahaha

    ReplyDelete
  7. makna disebalik link sata..ngokngek tue rasa macam unik + blur kengkawan suka panggil saya blur sbb saya yang plg blur kalau bab cinta2 nie..kehkekeh

    ReplyDelete
  8. Hahaha! Yeke? Lepas ni cari la tips cinta, takde la blur lagi lepas ni

    ReplyDelete