30 day challenge

Day 6 - Tiga perangai buruk anda

June 27, 2011


Nak tau perangai buruk aku?

  • Kuat mencarut even benda tu takde la menyakitkan hati sangat #sekarang ni tengah cuba nak kurangkan
  • Stalk orang
  • Suka cubit orang tak tentu pasal

3 je en? Actually banyak lagi :D tu je la.

Bye! :)

You Might Also Like

14 comments

  1. haha . ermmm , yang num 3 je saye langsung tak buat . satu ngn dua tu ada la sikit2 ...

    ReplyDelete
  2. yg n0.3 tu hobi part time bila jumpa kawan..hhihi..laju tangan nk cubit orang

    ReplyDelete
  3. Jer : haha, laki memang jarang cubit2 orang ni. Betul tak?

    ReplyDelete
  4. Amni : Haha! Kan kan? Sebab geram kot :D

    ReplyDelete
  5. sume kat atas tu mmg betul . tp paling tak suka bile kau cubit aku , hahaa :D

    ReplyDelete
  6. Heeee :D dah jari aku ni dah macam ketam, memang takbole buat apa la en

    ReplyDelete
  7. lain kali if nak klua dengan kau , aku kene pakai 3 helai baju . baru tak rase ape-2 :D

    ReplyDelete
  8. http://www.prince91.com/2011/06/senarai-peserta-yang-join-contest-rm50.html

    cube tgok sini...:)

    ReplyDelete
  9. ngaaa ~
    cubit orang ???
    haha

    ReplyDelete
  10. diana..kita bley wat geng la..mmg best gler bla cubit orang nihh..klu kite sesama jmpa kte saling bercubit yerr..hahaha

    ReplyDelete
  11. Izzy : 3 helai?! Kau juga yg panas kang. Haha!

    ReplyDelete