30 day challenge

Day 24 - Tempat yang paling anda gemari untuk makan

July 15, 2011


Tumblr_ldjlfs4vqf1qb5buto1_500_large


Tempat makan? Alaa, benda simple je wey. Aku lebih suka makan kat kedai mamak atau pun warung tepi jalan. Sedap pun sedap, takde la mahal mana. Dah saving duit poket, betul tak? Jangan fikir perempuan ni suka makan tempat yang bersih and "ada class". Its totally not me. Nak belanja aku makan pun, bawa tempat simple-2 sudah la. Tak payah sampai berpuluh hengget melayang. Makan sorang je pun dah bawah sepuluh hengget, bagus tak aku? Hahahaa xD

Kalau tengah masyuk, aku cuma makan kat McD atau KFC sahaja. Tapi lepas kes video KFC yang pekerja macam haram J tu, aku terus tak makan ayam KFC dah. Kalau pegi KFC pun, makan kentang wedges #betul ke aku eja ni? je. Kalau singgah mana-2 and ada KFC, mesti beli wedges tu but takde cheese k. Aku tak suka cheese ==' but kalau makan pizza, memang takbole asingkan la cheese en. Gila kau nak asing kan? Memang tak sedap ah nanti.


Haa, tu je la kot yang aku suka. But kalau nak makan Pizza Hut ke, Starbuck ke, tu parents tanggung. Teheeee :D tapi kan, Starbuck tu memang aku JARANG gila nak pegi. Setakat lalu je ada la. Sebab mahal sangat kot ==' Pizza Hut pula makan setiap bulan bila abah aku dah dapat gaji.
#semalam baru dapat makan Pizza, YUMMY! >,<


Bye! :)

You Might Also Like

16 comments

  1. saya suka bolognese spagetti kat pizza hut. so yummyyyy

    ReplyDelete
  2. Sedap ke? Tak pernah try lagi

    ReplyDelete
  3. pizza oh! pizza... haha~ lama pulak tak makan... huhu~

    ReplyDelete
  4. Haha, jom makan? Izzat belanja :p

    ReplyDelete
  5. suke gamba budax tu lah.. tomey !

    ReplyDelete
  6. pehhh boleh wat awekk kau ni..
    hahahahahahaha....
    mmg jimat lahh mamak je..
    masuk gaji baru mcD kn..
    ekekeke

    ReplyDelete
  7. Hahahaa! Mentang2 aku single, terus buat awek ea?
    Yeah! Memang jimat pun, takde la membazir sangat. Kan kan? :D

    ReplyDelete
  8. tau xpe.. aku pon lebih suka makan kat restoran2 biasa tepi jalan jerk.. kalau duit ngah masyuk pon makan kat kedai2 biasa gak.. tapi mentedarah banyak siket la... hahaha

    ReplyDelete
  9. Hahaha! Sah kau ni kuat makan en

    ReplyDelete
  10. zana lebih prefer mcD dari kfc ,. dari dulu lagi ,. kentang die superb sedap ^^

    moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

    http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/saturday.html

    ReplyDelete
  11. hehe..tak best la makan cizi tak de wedges

    ReplyDelete
  12. makan kat warung tu lagi best :D

    order banyak banyak pon tak rase segan..hehe

    ReplyDelete
  13. Syazana : Diana lg suka KFC :D

    ReplyDelete
  14. HJ : Err tak suka cheese, HAHA

    ReplyDelete