30 day challenge

Day 26 - 15 fakta tentang anda

July 18, 2011 Fatin Diana 12 Comments



15 fakta tentang FD :)

  • Tak bape lembut, means sopan tu kadang-2 je ada :D
  • Kakak #anak sulung yang tak bape baik dengan adik-2
  • Berumur 18 tahun tapi ketinggian macam budak sekolah menengah :')
  • I'm a DOMOHOLIC!♥
  • Kadang-2 sombong, tapi bila dapat kawan tu memang kecoh :D
  • Benci dengan orang yang perasan bagus
  • Akan menangis walaupun marah orang lain atau cerita masalah kat kawan
  • Sayang orang yang terima aku seadanya
  • Mudah sukakan seseorang tapi susah untuk sayangkan orang tu
  • Kalau aku cakap sesuatu, aku betul-2 maksudkan
  • Selalu mengadap PC lebih dari 5 jam
  • Mata dah rabun sikit, tapi tak pakai cermin mata
  • Lebih suka keluar dengan kawan berbanding dengan family
  • Kadang-2 kedekut tapi kalau tengah ada duit, mesti belanja kawan punya la ;)
  • Suka share barang dengan kawan, tapi kalau tak reti nak pulangkan, aku selalu ungkit xD


Yes, kadang-2 aku teruk. So beware ;)


Bye! :)

You Might Also Like

12 comments:

Anak Teruna said...

Wah ada persamaan antara kita. Hehe

Dianaa said...

Wah, apa yang sama tu ea?

domoholic ?engat he horlicks ais..haha

Anak Teruna said...

Fakta no 2 dan 3 tu sama.... Hehe

H.J said...

tiap2 hari konferm lebih 5 jam..haha..patut rabun pom.

Dianaa said...

Ezza : Haha, tak suka horlick :D

Dianaa said...

Anak Teruna : Haha, yeke? Yeayy! Ada geng xD

Dianaa said...

HJ : Teheeeeee :D

AnAk dEneSor said...

same la..rabun tp xnk pkai spek..hihi

Dianaa said...

Haha, tak suka spek

dasayt..tp x ckup teruk lg tu. :)perangai abg lg pelik kot.haha

style la pic..;)

Dianaa said...

Eh, yeke? Nak tauuu! Haha!
Thanks :)