30 day challenge

Day 16 - Guru sekolah anda yang paling anda suka

July 07, 2011

Tumblr_lngy25vtkl1qj8sn4o1_500_large

Err, cikgu yang aku suka? Dang! Takde kot. Hahaha! Jap aku fikir lagi. Hm. Sape eh?

Haa! Aku suka cikgu BM aku, cikgu Siti Noriah.
Kenapa aku suka dia? Sebab dia best la :D dia tau perangai aku dalam kelas. Kadang-2 cikgu ni boleh jadi satu geng juga. Ada masa dia garang dalam kelas, but dia garang tu bersebab. Bukan suka-2 nak marah kitorang kat kelas. Lagi satu cikgu ni baik tau! Dia nak kitorang belajar betul-2 time dah nak dekat SPM dulu. Dia bagi semangat, nasihat, macam-2 la. Serious cikgu tu best! :)

Lagi satu aku suka Mr Do. Aku tak tau la apa yang aku suka but dia ni bagus tau. Kat kelas, aku dengan Mia selalu kena ngusik dengan budak laki kat belakang. Diorang tu kadang-2 tarik kerusi, baling kertas. Macam haram je ==' Then kalau time Mr Do ada, Mr Do la yg back up aku dengan Mia. Best tau! Haha xD haaa! Mr Do tu kan macam David Teo. Apa yang sama tu? Pelat diorang la. Sumpah best bila Mr Do tu cakap merepek. Memang bising la kelas.

Haa, tu je la kot cikgu yang aku suka. Heee :D


Bye! :)

You Might Also Like

2 comments