30 day challenge

Day 18 - Benda paling mahal yang anda pernah beli dengan duit sendiri

July 09, 2011





Benda paling mahal yang aku pernah beli, mp3 tu la. Rasanya la kot. Aku beli mp3 tu masa aku form 3 or form 4. Tak ingat la bila. Harga dia nak dekat RM200. Beli ni pun ada duit parents aku but half-2 la. Heee :D


Benda kedua yang mahal bagi aku,


BEG DOMO! Hihi xD mula-2 nak beli beg ni, aku fikir abah aku nak belanja. Last-2 aku juga yang bayar ==' harga beg ni RM50. Mahal wey bagi aku sebab time tu aku memang tengah sengkek. Kerja pun tak.


Tu je la kot, hee :D


Bye! :)

You Might Also Like

2 comments

  1. ala sweet..beli ngan wet sendiri..mesti ase puas kan..hihi

    ReplyDelete