Keyword

Keyword #1

July 14, 2011

*klik untuk tumbesaran*


Cuba tengok keyword yang last tu, "suka bela ular". Hahahaaa! Aku baru je tulis perkataan ular kat entry INI. Entry tu aku buat semalam kot. Ada juga yang cari pasal ular ea. Hahaa :D

Keyword yang "krim muka garnier" tu maybe dalam entry INI. Yes, aku pengguna Garnier and aku selesa pakai Garnier :)

Oh ya, aku memang dapat PLKN, kumpulan 3. Shit! Bulan 9 kena pegi dah, lepas raya kot. Uwaaa! :'( harap-2 diorang terlupa nak bagi surat PLKN tu nanti. Hahahaa!

Yang Day 19 tu, korang boleh tengok kat SINI untuk full punya. Kat sidebar tu pun aku ada letak. Korang nak buat sama pun boleh :)

Ada keyword "purse domo" kan? Aku agak entry yang INI. Fyi, aku tak jumpa lagi purse tu. Ada pun kat OU, mahal wey ==' kat FB tu murah je kot. Beza sepuluh hengget. Sepuluh hengget tu boleh buat belanja makan Big Apple. Perut kenyang, aku pun suka hati. Teheee :D

Dah, taknak melalut panjang-2. Korang juga yang bosan nanti.


Bye! :)

You Might Also Like

4 comments

  1. plkn best ape. first2 tu mmg tak best. tp bila dh lama, syok jgk la. ramai kwn. jurulatih pun okay.
    #hahar. laju je letak banner kt sini.

    ReplyDelete
  2. Salwa : Err, kumpulan 1 and 2 best la sebab diorang 3 bulan je. Kumpulan 3 sampai 4 bulan kot. Hahaa! Letak je banner hari2. Free tau! :D

    ReplyDelete