DOMO kun

Seriously aku nak sangat benda ni!

June 04, 2011



Yes! Aku nak purse tu, nak sangat-2! Tu kira murah dah wey sebab RM32 je. Aku tengok kat luar, RM50+ Mahal kot =='

Orang yg jual purse ni tinggal kat Terengganu kot. Then mak cakap nanti suruh abah cari. Yeppie! Excited gila tau! Hahahaa!

Kenapa suruh abah aku cari? Sebab abah aku keje dekat Terengganu @ Kelantan. So senang la kan sebab dekat dengan area dia kot. Rasanya kira okay la sebab takde la nak bayar duit untuk pos bagai sebab boleh pegi dekat orang tu terus.

Harap-2 abah jumpa and beli purse tu, amin~ :D

P/s : Actually barang-2 Domo aku semuanya bulu-2. Aku taksuka yg barang getah ni. Aku suka kalau betul-2 jenis patung tu, bulu-2 punya. Barang Domo yg getah cuma keychain and coin purse je. So aku nak purse bulu-2 ni :D


You Might Also Like

6 comments