Kawan

Serious, aku rindu kawan aku.

December 21, 2011


Aku rindu kawan kawan aku, serious :'(


Nina, Anwar and aku.




#semua gambar kat atas gambar sebelum SPM tahun lepas. Hm, sumpah aku rindu korang :'( aku rindu kat kelas. Rindu budak sebelah meja aku. Siapa? Nanti aku tunjuk. Sabar tau. Haha.



 Naza, aku and Mia.


Sweet tak kitorang? Hihi! :'D


Mia ni la budak sebelah meja aku. Ngehehe :D

Rindu Naza. Dah lama tak jumpa dia. Time aku balik cuti sem pun tak dapat jumpa dia. Tapi nasib baik sebelum aku masuk PLKN, dapat jumpa kejap. Yes, kejap je. Sebab dia kena balik Sri Iskandar. Time tu pun dia cuti sekejap sangat. Minggu lepas dia balik cuti, aku tak dapat jumpa sebab holiday dengan family. Minggu ni dia balik, harap2 dapat la spend time sama2 :)
Mia pun aku dah lama tak jumpa dia sejak dia busy sambung belajar. Sejak dia sambung belajar la aku tak jumpa dia lepas tu. Sekali pun tak kot. Ahad lepas dia ajak aku jumpa, sebab Ahad tu dia last kat Damansara. Dia pindah Sepang. Hm still tak dapat jumpa sebab aku ikut family celebrate birthday cousin. Mia cakap kalau aku tak jumpa dia Ahad tu, sebagai ganti kena tidur kat rumah baru dia. Hihi! Suka suka! :3
Harap2 aku dapat jumpa korang lagi lepas ni :')

#gambar kat atas ni first hang untuk tahun 2011



Zhariff, Wan, Daus and aku.
#aku paling rapat dengan Zhariff :)


Last lepak dengan Anwar :'(
Paling aku rindu sekarang ni Anwar. Kenapa? Bukan sebab dia special boyf aku or whatever tapi dia best boyfriend! Serious aku rindu kau Anwar. Dah lama aku tak jumpa kau. Aku tak jumpa kau sebelum aku pergi PLKN, aku tak jumpa kau time aku cuti sem. Aku tak jumpa kau lepas balik dari PLKN. Dekat 4 bulan aku tak jumpa kau. Aku rindu kau la Nuar! :'(

#gambar kat atas ni kitorang lepak TS, main Cosmo's World. Serious best! :)



Paan and aku.


Nina and aku :')

#gambar kat atas ni time lepas ambil result SPM.



Tengok je gambar ni, aku terus ingat. Time tu aku dengan Nina share duit beli plushie Domo untuk aku. Hihi! Sweet kan kitorang? :p cakap la korang jealous. Hahaa! Tengok baju kitorang. Sama, kan? Baju tu aku belanja Nina. So dia pun belanja aku plushie Domo, kitorang share duit half2. Sampai sekarang plushie tu okay, takde rosak apa pun :')

#gambar kat atas ni lepak kat TS.



Jagedes, aku and Nina.
Sebenarnya kitorang rapat sejak darjah 6. Time ni plan nak jumpa Jagedes. Jagedes pindah sekolah and rumah masa form3, lepas PMR. So nak dekat 3 tahun juga tak jumpa. At last! Jumpa juga. Jagedes tinggi and kurus. Jealous aku tengok dia. Aku rapat gila dengan dia masa form3. Seriously rapat sangat. Hm, rindu gila. Teringat pula kenangan lama kitorang :(

#gambar kat atas time pegi Pesta Buku Antarabangsa, PWTC



Zhariff yang gila2, hihi :D
 Zhariff still in touch dengan aku. Tak lost contact. Senang je nak jumpa. Perangai gila2 dia pun still sama macam dulu, hee :D lepas aku balik dari PLKN, aku lepak dengan dia. Banyak gila benda nak cerita. Cite masalah dia, apa yang jadi time aku takde. Kesian pun ada. Tapi dia stay cool ;)

#gambar kat atas time tu tengah tunggu train nak pegi lepas Pavi.



Nina, Izzy and aku.

#gambar kat atas kat KLCC. time tu aku baru lepas ambil tiket wayang free dari Nuffnang :'D



Nina, Wafiy and aku.


Izzy and aku.

Nina and Izzy senang je nak jumpa. Kebetulan pula time tu Nina tengah cuti sem. Dapat la juga lepak dengan diorang. Wafiy tu pula kawan sejak darjah 6 tapi kitorang tak pernah bertegur. Baru tahun ni kitorang borak2. Hahaa, pelik en?
Hm, rindu nak jumpa Nina :'(

#gambar kat atas time tu aku tengah cuti sem

Serious aku rindu kawan2 satu sekolah dengan aku. Aku rindu nak jumpa korang. Aku rindu nak lepak dengan korang. Aku rindu nak jalan2 dengan korang. Aku rindu nak tengok wayang dengan korang. Aku rindu nak gelak2 dengan korang :( aku tak pernah lupa kenangan kita masa kat sekolah and masa lepak dengan korang kat luar.


Bye! :)

You Might Also Like

3 comments