Nuffnang

Thank you Nuffnang!

July 14, 2011

*klik untuk tumbesaran*


Entah kenapa tiba-2 aku rasa macam nak check email tadi. Sekali tu tengok ada email dari Nuffnang. Selalunya email dari Nuffnang tu pasal perkembangan diorang, aktiviti diorang. Tapi kali ni aku dapat lain sikit. Bila baca je, aku terus tersenyum! Hihi xD happy gila k!

Sebelum ni aku ada daftar dengan Nuffnang, ada la dalam setahun. Then ada join apa nta, yang bagi slogan untuk movie. Ada dapat tiket juga. Tapi disebabkan aku ni agak malas check email, tiket tu burn macam tu je la sebab tarikh yang dia tetapkan tu dah terlepas. Memang rugi la en.

Untuk blog baru ni, aku pun daftar Nuffnang yang baru. Aku start pakai blog ni sejak bulan 5. Sabtu ni kira dah cukup 2 bulan umur blog ni. Baru 2 bulan, Nuffnang aku pun baru dapat dua hengget. Kira okay la tu daripada sebelum ni, sesen pun tadok. Sejak pakai blog ni, alhamdulillah la. Ada juga beza.

Eh, aku melalut panjang pula. Hahaha! Thank you Nuffnang sebab bagi tiket FREE! Nah, muah muah sikit sebab baik dengan aku. Dapat 4 tiket pula tu. Kalau aku yang pakai empat-2 tiket tu, pergh! Feeling wey tengok wayang sorang-2. Hahahaa! #kedekut gila. Tahun depan bagi la tiket FREE lagi ea. Jangan lupa bagi BE sama, saya ni tak pernah langsung dapat BE tau :'( #tiba-2 guna perkataan saya. HAHA!

Aku nak tunggu abah balik rumah and ajak dia pegi pejabat Nuffnang esok. Hihi xD tak sabar nak ajak abah :D
Tapi kan, yang tak bestnya tiket tu TGV la :( kalau GSC best juga #memilih, tak bersyukur langsung! Eh eh, aku bersyukur k. ALHAMDULILLAH :) hihi xD once again, THANK YOU SO MUCH NUFFNANG! :) ILOVEYOU! :*


Bye!

You Might Also Like

10 comments

  1. ish..jeles nyer..Dhia da 7 blan dftr ngn nuff bru dpt 2.25sen...waa~sumpa jles..

    ReplyDelete
  2. haha...da dpt da bulan lepas...(^^,)
    da bg free boleh pulak nak memilih ye...best tgk 4 movie sorang2 tu... heee~

    ReplyDelete
  3. Dhia : Eh, yeke? Alaaa, takpe2. Kena sabar sikit dengan Nuffnang tu. Nanti dapat la earning kot. Sabar k ;)

    ReplyDelete
  4. Izzat : Haha! Diana ni memang memilih. Nak kena hempuk sikit baru berubah xD yeahh, tengok sorang2 baru la layan. Heee :D

    ReplyDelete
  5. waa, kira cukup bertuah laa tu..

    macambetul

    ReplyDelete
  6. Terbelog : Haha, tunggu la Diana amik tiket tu dulu :p

    ReplyDelete