Hadiah

Hadiah dari First GA by Nurul's Blogshop dah sampai :D

May 19, 2012


Assalamualaikum reader,

Sebenarnya dapat hadiah ni petang semalam, tapi malas nak update. Harini baru ada mood rajin kot, even tak bape nak sihat sangat. Huhu T__T
Hadiah ni simple, but mesti la hargai sebab orang bagi benda free. Kaaaaan? Gelang ni hadiah menang First Giveaway by Nurul's Blogshop :)



Dan lagi satu, malam semalam dapat topup sebab menang contest Apeach :D aku menang topup RM50 tauu. Jangan jelly. Hahahaa xD memandangkan aku pakai dua sim, so hadiah pun aku minta dibahagikan kepada dua. Sorry ea Apeach sebab banyak songeh pula. Hihi :D and thanks sebab topupkan :D


You Might Also Like

9 comments