Nuffnang

Thanks Nuffnang! :D

April 27, 2012 Fatin Diana 8 Comments


Assalamualaikum reader,

Alhamdulillah, aku dah dapat balik status "Glitterati" semula selepas main surat cinta dengan encik Nuffnang. Ada yang tak baca lagi surat cinta tu? Meh klik >SINI

Nampak tak tu? Dah dapat balik tau. Horay! Hihi :D thank you so much Nuffnang! Muah muahh! :*
Btw aku dapat lagi satu BE. Rezeki aku bulan ni, alhamdulillah :')

Bye!

You Might Also Like

8 comments:

wan baru perasan wan dapat Be jugak.
hehhe

tahniah...

btw, wlcome to tganu:)

Congrate Diana.N congrate for the new BE juga.weee.:D

Dianaa said...

@Syazwan Che Deraman; hihi, congrate Wan :D

Dianaa said...

@Cik Asma BLuppy; thanks :D eh, duduk Ganu ke cik Asma?

Dianaa said...

@Apeach Blogspot; heee, thanks :D

FEDO said...

Gliterati tu status apa?

Dianaa said...

@FEDO; bila kita dapat status Glitterati ni, bole dapat tiket wayang free masa birthday and kalau ada rezeki lebih, insyaAllah dapat BE or ME ;)