Respond Nuffnang,


Assalamualaikum reader,
Benda ni dah lama aku peram, baru sekarang nak heboh. Muehehee :3 aku memang suka simpan cerita lama-lama, lepas tu baru nak publish. Takpe kaaaaaaaaaan? :D

Ini mengenai ke-tidak-puas-an hati aku pasal status "Glitterati" aku tu. Aku ada meluahkan perasaan kat >SINI< bila aku tak puas hati, aku pun bertanyakan kepada encik Nuffnang. Jom baca surat cinta diantara aku dengan encik Nuffnang :3

Sorry la kalau korang tak nampak tulisan kat atas ni. Ngehehee :3

Hm encik Nuffnang kata maybe sebab effect tukar code. Aku rasa aku tak godek apa pun dalam blog aku ni melainkan tukar code masa yang encik Nuffnang bagi email mengenai tukar code iklan. Tu je la rasanya. Then encik Nuffnang kata maybe akan ambil masa dalam 4 hari untuk tukar balik status ni. Okay, cuba korang tengok tarikh dalam surat cinta kat atas tu. 23 April, kan? Sekarang dah 26 April, means dah 3 hari. Aku akan tunggu esok pula. Nta tukar ke tak status ni. Kalau tak tukar juga, aku akan bagi surat ugutan pula lepas ni. Muahahaaa! xD takde ah, gurau je. Heeee :D

Okay, tu je nak melalut. Btw kalau korang pun ada masalah macam aku ni juga, share la juga ea apa yang korang buat and apa yang encik Nuffnang bagitau korang. Sharing is caring, kan? ;)


Bye!

Comments

Ezad Skytech said…
tunggu esok la...heee~
❖ Syaa ❖ said…
Bagi je surat ugutan tu , biar dia rase ehehehe
Dianaa said…
@Ezad Skytech; hihi yup yup :D tapi kalau esok takde juga, ada surat lain la lepas ni utk Nuffnang :D
Dianaa said…
@❖ Syaa ❖; haha, tunggu dlm hujung minggu ni
Myvitrd said…
sebelum pernah kena juga.. sebab blog down dlam masa 12 jam.. habis BE semua potong separuh.. kebetulan masa status tu kena tarik masa tulah BE tu Metered... hehehe.. tapi takpe.. anggap rezeki ada tempat lain.. sabar ye mungkin esok atau lusa status ok balik tu.. :-)
Dianaa said…
@Myvitrd; oh yeke? rugi la kalau macam tu en. hm, maybe takde rezeki agaknya. takpe la. btw thanks bg info :D
Ezad Skytech said…
haha....surat apa la pulak tu ye...hee~
Dianaa said…
@Ezad Skytech; haha, surat cinta la Ezad :D
Apeach Blogspot said…
Harap-harapla esok dah ok kan.:)
Dianaa said…
@Apeach Blogspot; yeah, harap2 macam tu la.

Popular posts from this blog

Review: PinkBoxCereal x Hermosa Collection

Giveaway by Fatin Diana

Safi Balqis OxyWhite