Nuffnang

Nak merajuk dengan Nuffnang,

April 22, 2012


Assalamualaikum reader,
Hm hilang mood aku rasanya bila tengok status kat Nuffnang tu bukan lagi "Glitterati" :'( status bertukar jadi "Ordinary(non-exclusive)", tak sukaaaaa! :'(

*klik gambar untuk lebih jelas*

Tengok tu, status aku cuma "Ordinary". Status ni dah tiga hari kalau tak silap aku. Sedih tauu :'( kenapa la status ni bertukar? Nak kata aku curang dengan Nuffnang, tak juga. Kalau dulu aku pernah pasang iklan lain kat blog ni. Then benda macam ni la yang jadi. Bila dah buang, status "Glitterati" dah ada balik.

Aku dah hantar tiket kat Nuffnang, tapi still takde respond. Hm sedih tau dengan Nuffnang ni. Kalau dalam masa seminggu still tak berubah jadi status yang asal, aku nak tukar pasang iklan lain la #berani betul aku ugut Nuffnang. Hihi! Takde la, gurau je. Takpe, aku still sabar dengan Nuffnang.

Encik Nuffnang yang baik hati, saya merayu kat awak. Saya nak status Glitterati saya tu semula. Pleaseeeeeeee! :'( I'm begging you Mr Nuffnang :'(

Okay, stop. Taknak la sampai nampak macam desperate pula dah. Hihi!
Bye! ;)

You Might Also Like

16 comments

  1. hehehee...saya pun kena tarik jugak

    ReplyDelete
  2. Mungkin Nuffnang nak uji saja.jangan terpedaya!haha

    ReplyDelete
  3. @Fienazzuki; eh kena juga ke? hm kesian kita kan? :(

    ReplyDelete
  4. @Apeach Blogspot; haha, ada hati nak uji orang ek Nuffnang ni? takpe2, Diana kena sabar :D

    ReplyDelete
  5. nuffnang sungguh tak best :)

    ReplyDelete
  6. @muz; best ke? ada benefits? macam nuffnang ni dapat tiket wayang masa birthday

    ReplyDelete
  7. samalah. saya punya pun kena tarik juga kelmarin. tapi semalam dah dpt balik. hmm. gila kot Nuffnang ni.

    ReplyDelete
  8. @Muhammad Ariff Mohamad Nizam; haha! agaknya kot. tp ni dah 3 hari. still tak tukar

    ReplyDelete
  9. ala...cian nyer,
    sabar ye hehe
    nanti diorg reply la tu

    ReplyDelete
  10. nuffnang pening kot... huhuhu..

    ReplyDelete
  11. @Uncle Jonni; agaknya. padan muka dia, haha xD

    ReplyDelete
  12. cetry flirt sikit dgn mr nuff tueww . hewhew :p

    ReplyDelete
  13. @Roxy's; tu la, tengah cuba nak ngorat la ni. muahahaaa xD

    ReplyDelete