DOMO kun

Bertambah lagi koleksi :D

August 04, 2011


Weeeee~! Bertambah lagi koleksi DOMO kun aku, heee :D aku beli apa pula kali ni? Jeng jeng jengg! Hihi! >,<


Aku beli phone case!

Teheee :D actually agak lama dah but takde la lama mana cerita ni. Tak sampai seminggu lagi kot. Heee :D saje nak post pasal aku dah takde idea =='

Hari ahad hari tu keluar dengan family, shopping untuk raya sikit sebelum start berpuasa. Mula-2 pegi Sg Buloh, shopping sikit. Then pegi Tesco pula, beli barang dapur. Time jalan-2 sebelum masuk Tesco, aku tengok-2 la barang kat kedai kecik-2 tu. Mak aku cakap "tu kios". Aku tak tau nak panggil "benda" tu hape, tu pasal aku bedal je cakap kedai kecik. Ngehehe :D

Then ada satu kios ni jual barang yang adik beradik dengan mainan la. Macam-2 dia jual. Key chain, patung, purse. Time aku tengah belek-2 tu, tiba-2 aku ternampak phone case DOMO tu. Aku terus terkam la. Mak dengan abah dah faham sangat dengan anak perempuan dia yang obses dengan DOMO ni. Teheee :D nampak je phone case tu, aku tanya mak "boleh tak nak beli? akak bawa duit, akak bayar sendiri". Mak aku dah geleng-2 kepala, HAHA. Bukan geleng tak kasi tau! Tapi geleng macam dah letih dengan kerenah anak dia, hee :D yang abah tak habis-2 ngajuk muka DOMO, dok nganga tunjuk gigi. Ceitt! Bapak sape la tu en, HAHA!

Aku dah ambil phone case tu, then cari owner kedai tu sebab nak bayar. Fyi, harga dia RM12.90 k. Perghh! Phone case je dah melayang 13 hengget. Tapi takpe, DOMO punya pasal. Hee :D

Aku rasa phone case tu lebih kurang je macam purse coin aku. Nak tengok?


#yang ni N bagi tahun lepas :')

Kenapa aku kata macam lebih kurang? Aku rasa phone case tu pun boleh taruk duit kat dalam tu. Rasa macam dah ada 3 purse sekali gus. Hahaa! Yes, 3! Sebelum ni kan aku ada beli purse kat BB time lepak hari tu. Tak ingat? Cuba tengok kat SINI. Haaa, total 3 la en? Sebenarnya ada lagi 1 purse, tapi bukan bulu-2 macam yang ada sekarang ni. Purse tu macam... err, macam mana eh nak explain? Tapi dia lain la. Bukan bulu-2, dia berkilat sikit. Gambar takde, hee :D

Lepas ni kalau koleksi DOMO bertambah lagi, aku share la ea. Hihi! xD


Bye! :)

You Might Also Like

14 comments

  1. hi diana:) free offer 2 sape ye? tq follow.domo so sweet la. chui pon suka jugak .tp setakat takder la jd pengumpul setia .hehe :) nanty postla gambar collection .nce to noe u >

    ReplyDelete
  2. zaty lk kumpul angry bird pnye bag.hi3

    S a l a m r a m a d h a n~
    Jum hayati di sini (^o^)
    suatu kisah di ramadhan

    ReplyDelete
  3. Chui : Err, Diana tak tau la. You're welcome :) hee, okay :D

    ReplyDelete
  4. Zaty : Heee, DOMO dgn angry bird lebih kurang je. Sama2 ada byk peminat.

    ReplyDelete
  5. wahhh , bestnyeeee ! nak jugakk , tapi tak penahh dpt :( hee , just ade bear die jehh . nakk satu ? hehe

    ReplyDelete
  6. Haha! Nak? Bila birthday? InsyaAllah Diana bagi :D

    ReplyDelete
  7. alahh , besdayy dah lepass lahh :( takkdapatt domo tuhh , haha .

    ReplyDelete
  8. Haha, tunggu next year la :p

    ReplyDelete
  9. kalo dah banyak kasi sini sikit..hehe

    ReplyDelete
  10. HJ : Hahaa! Kalau betul2 brminat la

    ReplyDelete
  11. Sarah : Hee, tunggu la ea :D

    ReplyDelete
  12. domo oh! domo...kenapa ko asyik ternganga je..heee~

    ReplyDelete
  13. Hahahaa! Sebab dia nak ngap Ezad kot xD

    ReplyDelete