DOMO kun

First time lepak KL sekejap je!

July 19, 2011


Semalam Nina ajak keluar KL, dia nak beli barang and tengok wayang. Alang-2 nak pegi KL tu, aku rasa boleh la nak ambil tiket wayang dari Nuffnang tu. Sebelum tu, try tanya mak aku samada boleh keluar ke tak and dia bagi. Susah k nak kelua banyak kali, kang aku juga yang koyak rabak =='

Malam tu pula aku dah pening cuba cari tempat syarikat Nuffnang tu kat encik Google. Then aku dah give up, terus cari encik Skytech. Hihi xD thanks Izzat sebab tolong Diana, really-2 thanks. Dia sabar je layan aku time tu, haha. Thanks!

Pagi tadi siap-2 and terus gerak dengan Danial. Danial dah gemuk, HAHA! Sepanjang aku dengan dia sementara tunggu Izzy datang, Danial habis kena dengan aku. Haaa! Kau sendiri cakap budak PLKN yang kumpulan ke 3 tu budak jahat en. Memang aku jahat terus la dengan kau tadi, padan muka! Sampai Sogo, terus text Izzat. Dia bagi direction tapi aku takut nak gerak sebab takut sesat. Hahaa! So aku tunggu Izzy sebab dia cakap dia rasa dia ingat jalan tu. Dalam setengah jam tunggu, baru Izzy sampai and kitorang terus jalan kaki cari tempat tu. Dah belok kat selekoh tu, terus call Izzat tapi bukan aku yang jawab. Hihi xD segan k.

Dah sampai kat tempat tu, aku macam was-2 tau sebab tempat tu macam hotel. Then kitorang masuk la. Kena isi details dulu kat guard ==' naik lif and cari tempat Nuffnang. Dah sampai tu, kitorang tengok dulu kat pintu tu. Aku tak ingat apa yang tertulis kat tempat tekan loceng tu xD k stop merepek. Sampai sana, amoi buka pintu and dia tanya "yes?", aku cuma jawab nak ambil tiket and dia minta email then sains lepas tu dapat tiket and bla.

Settle ambil tiket dari Nuffnang, terus gerak pegi BB. Time tu si Azam nak merajuk dah sebab aku tak tunggu dia kat Sogo ==' grrr! Then aku suruh dia gerak BB terus. Aku dah sampai BB, then Izzy bawa tempat yang jual baju. Kat situ banyak gila baju Little Miss! Aku sekarang ni tengah kumpul baju Little Miss❤
Tengah belek-2 baju tu, Danial cakap dia kena gerak dah sebab nak jumpa kawan then ak ambil adik dia balik sekolah. Time tu nak dekat pukul 12 kot. So takpe la, biar je dia balik.

Then si Azam cakap dia dah sampai BB. Aku pun cari dia. Tengah nak cari tu, tiba-2 aku ternampak benda yang aku dah lama nak sangat! Hihi! xD cer teka cer teka, HAHA! Okay malas nak gedik, tengok bawah ni.



Yippie! Aku jumpa purse DOMOOOOOOO! #sengaja nak tayang tiket wayang free tu :p Lepas aku nampak purse tu, aku terus belek-2 tengok harga. Agak terkesima #ceh ayat! HAHA! Sebab harga dia RM39.90! Then aku tanya orang tu takbole kurang lagi ke? Dia cakap ada discount, so tinggal RM25. Kira okay la tu en. So aku pun beli la :D

Lepas beli purse tu, sambung cari Azam. Dah jumpa dia, tapi dia malu-2 pula ==' aku cakap pun dia cuma angguk, geleng and senyum, tu je ==' lepas dah jumpa Azam, terus gerak KLCC sebab nak jumpa Nina kat situ. Sampai KLCC, terus pegi foodcourt. Izzy belanja wey, weee~! Hahaaa!

Oh yea, ada gambar untuk korang tengok. Kalau taknak, takpe :p



With Nina :)



Nina with K #her bf :)



Ni la Izzy! :D
Dia punya Nikon lagi hebat dari aku k =='



We :D



Dengan Nina lagi :D



Sebelum gerak nak balik, ambil gambar pelik sikit xD



Ni la Azam! :D susah k nak ambil gambar dia. Malu sangat kot =='


Pukul 3 gerak pegi TS, beli air bubble tea sebelum balik. Teheee :D tunggu train tak lama, tapi bas kat SD memang macam ****! Sabo je la~

#aku bagi adik aku tiket tu satu je. yes, saya kedekut xD
##sape agaknya follower aku yg ke 600 tu ea? ;)


Bye! :)

You Might Also Like

8 comments

  1. wahhh...syok berjalan semalam...heee~(^^,)

    ReplyDelete
  2. wah, besnyer dpt tiket free..jelez nih..=p..citer aper??

    ReplyDelete
  3. Ezad : Hahaa, syok la juga sebab dapat apa yang Diana nak :D

    ReplyDelete
  4. Nurasyiqin : Cite pape je, best en? :D

    ReplyDelete
  5. I like the last but one pic the most. Interesting! Greetings from China.

    ReplyDelete
  6. fatin,perbaiki lg cara yg betul gn nikon.supaya gmbr lg jelas.brg baik kn,mst kualiti cantik. ;)sakan berjalan2 eh.

    ReplyDelete
  7. Hee, still belajar nak pakai camera tu. Thanks bagi nasihat :D kalau keluar dgn kawan, memang sakan gila ah :D

    ReplyDelete