Birthday

Happy birthday to me! :D

July 27, 2011


Happy birthday to me! Happy birthday to me! Happy birthday to FD! Happy birthday to me! Yeayyy! Dah cukup 18 tahun. Dah besar k. Hihi! Oh yeah! Orang yang terawal wish birthday aku akak kat bawah ni :D

Kak Gnie and Kak Ainon. Hihi! Thanks akak :)
Tengok la tarikh tu, tak ke awal sangat? Hee :D diorang wish kat entry INI.

Petang semalam tak dapat text dari Maxis pun. Aku fikir Maxis lupa birthday aku and taknak bagi free call. Memang nak merajuk dah la en, HAHA! Eyqin pun tanya ada dapat text dari Maxis tak. Sebenarnya birthday aku dengan Eyqin tu sama. Hihi! Sweet tak? :p

Filzahuda orang pertama yang wish kat phone. Lagi 10 minit nak pukul 12 tengah malam, dia yang wish dulu. Hihi! Love you baby :*





Zarul yang first wish kat FB. Heee :D suka pula si Zarul tu bila aku bagitau dia yang first wish kat fb.

Dah pukul 12 lebih, aku terus try call mak aku sebab nak testing dulu. Haha! Mana la tau kot-2 habis kredit aku kang en. Then letak call, kredit tak gerak. Aku pun semangat ah en. Terus call Idzham. Haaa! Jangan fikir Idzham tu bf aku k? Dia tu kawan alam maya, kawan sejak zaman myspace lagi and birthday kitorang sama. Sorry, takde link sebab sekarang ni dia tak pakai fb, tak pakai ms and tak pakai ym lagi dah. Dia tua dari aku, beza kitorang 2 tahun. Kawan dah bertahun, jumpa sekali pun tak pernah =='

Lepas call Idzham, aku call Nina and Naza sebab diorang tak wish lagi :'( time call tu, aku tanya la ingat ke tak hari ni hari apa? Diorang terlupa, then diorang wish. Time tu aku meleleh dah tapi takpe, aku faham sebab diorang busy dengan assignment diorang. Call Naza kejap je sebab dia nak buat keje, bergayut dengan Nina lama gila, macam-2 benda kitorang cerita. Heee :D

Aku tunggu juga wish dari capital N. Aku fikir dia pun terlupa, agak sedih la juga. Then dia call, aku tak perasan. Dia text, dia cakap sorry, bukan dia terlupa tapi phone dia tinggal kat rumah. Mula-2 tu risau juga sebab aku text dia pukul 12 tu, tapi text tu tak delivery lagi. Kat kepala aku dah fikir bukan-2, risau tau tak?! Lepas dia text aku, aku call la. Dia nyanyi lagu birthday, sama macam tahun lepas. Hihi! Thanks Iguana! #nama baru dia, HAHA!



Yang tu setakat pukul 12, baru sikit tu je yang wish kat fb. Apa pun, thanks guys. Sayang korang :*



Kat shoutmix pun ada yang wish tau! Heee :D thanks Eraa :*

#penat taip thanks kat orang yang wish kat fb tu.
##tak sabar nak celebrate sabtu ni


Bye! :)

You Might Also Like

50 comments

  1. selamat hari lahir..sama la birthday ngan sy :)

    ReplyDelete
  2. Unna : eh, tak la. Birthday hari ni, 27 :)

    ReplyDelete
  3. Fieha : Thanks. Oh yeke? Happy birthday! :D

    ReplyDelete
  4. sama dengan kawan dyan
    happy besday :D

    ReplyDelete
  5. Hihi! Thanks :D
    Cakap kat kawan Diyan, happy birthday :)

    ReplyDelete
  6. takper2..akn dtg aku jdiik peng wishes pertamaa okies !

    hehee...HAPPY BESDAY DEAR..
    umo aku pun dh cukup 18..tp aku lg tua laahhh...bufday ku buln mac...

    semoga pnjg umo..bahagiaa..dan diberi kesihatan brpnjangan~

    ameeenn~

    ReplyDelete
  7. Happpy Birthday...Semoga sucess selalu and happy good Lucky!!

    ReplyDelete
  8. mmg sedih la kan org2 yg rapat ngn kite xingt besday kite.
    huhu

    epy ebsday to you!
    =)

    ReplyDelete
  9. happy birthday to you
    happy birthday to you
    happy birthday
    happy birthday
    happy birthday to Diana!
    :D
    may god bless you always
    keep blogging, i <33 yourblog!

    ReplyDelete
  10. Baby : Hahaa! Okay, aku tunggu! :D hee, thank you. Amin! :)

    ReplyDelete
  11. Cik Ezy : Agak sedih la :( tapi takpe, Diana faham keadaan diorang :) thanks :D

    ReplyDelete
  12. Salwa : wahhh, panjangnya. Hihi! Thank you and may Allah bless you too ;) I pun suka blog you :D

    ReplyDelete
  13. Ouh 27 ke ? unna 26 :)
    beday kita sama bulan . hikhik
    btw hepi birthday tau :D

    ReplyDelete
  14. happy bufday to kamu dear :)
    semoga panjang umo murah rezeki :)

    ReplyDelete
  15. Kongsi Gelak : Tua? Grr! Haha. Thanks

    ReplyDelete
  16. mcm chomel je org nama ainon tuh. haha. hepi besday dear :D

    ReplyDelete
  17. eh happy birthday budak comel !
    :)

    ReplyDelete
  18. Ainon : Haha! Memang comel pun :p hee, thanks again :D

    ReplyDelete
  19. happy birthday kak diana ^^
    may Allah bless youu ! yeahhh
    good luck in everything yang kak diana buat tauu ^^wheee :D

    ReplyDelete
  20. hey besday gurl !
    hepy besday..semoga pnjg umo n dimurahkan rezeki..
    may Allah bless you dear ^^

    ReplyDelete
  21. Kak dianaaaa :) Happy Birthday kak diana. May Allah bless you :)

    ReplyDelete
  22. wishg u the very hppy bitdy...
    hope u can get wht u want in ur life...

    ReplyDelete
  23. Husna : Heee, thanks sayang. May Allah bless you too :)

    ReplyDelete
  24. Uzay : Thanks :) may Allah bless you too :D

    ReplyDelete
  25. Efa : Hee, thank you. May Allah bless you too :)

    ReplyDelete
  26. alamak..lewat sehr la dik..xpe2,hapy belated besday ;)

    sweet 18 :)bkn main sweet lg.

    ReplyDelete
  27. sempat lagi kan. hepi belated besday. ;)

    ReplyDelete
  28. terjah daripada blog abg stalker ..

    hepi belated beday ... moga panjang umur dan dimurahkan rezeki .. amin !!

    ReplyDelete
  29. selamat hari lahir walaupun terlewat...terjah dr belog abg stalker..^_^

    ReplyDelete
  30. Abang Stalker : Hee. lewat sehari je. Takpe. Btw, thanks abg Stalker :)

    ReplyDelete
  31. Siti : Sempat2! Hihi! Thanks :D

    ReplyDelete
  32. shengri kuaile diana...sorry sbb late sehari..hu3...

    terjah dr segmen abg stalker.. =)

    follow sini skli.. =)

    http://botetdingdong.blogspot.com/2011/07/segmen-aku-ingin-di-skodeng-abg-stalker.html?showComment=1311826962614#c7313844282111343029

    ReplyDelete
  33. hi, diana..
    thanks tau sudi dtg menjengah ke blog saya and thanks for the besday wishes..
    a'ah la, kita lahir bulan yg sama..
    hepi belated besday.. may ur besday wishes will come true..

    thanks again sbb follow blog saya.. (:

    ReplyDelete
  34. Hi! :D
    Hee, you're welcome. And thanks :D

    ReplyDelete