Segmen

SEGMEN : Mari Cari Kembar Blogger

July 25, 2011


*klik header untuk terus ke blog beliau*

2 hari lagi birthday saya :D
27 July 1993♥

Birthday dah nak dekat, takde hadiah ke? :p

26 July 2011, pukul 12 tengah malam segmen ni di tutup

#sabtu ni celebrate birthday dengan kawan kat KL. Moh le jumpa sabtu ni xD

Bye! :)

You Might Also Like

25 comments

  1. tq for joining :)
    wah becoming bufday ni hihi

    ReplyDelete
  2. You're welcome. Hihi! 2 hari je lagi tuu :D

    ReplyDelete
  3. tak nak bagi hadiah..haha

    ReplyDelete
  4. Ohsem!! Sama tarikh lahir dengan my GF..!!! Tahun jaa berbeza. my GF 1990. :)

    ReplyDelete
  5. Haha! Yeke? Boleh jadi kakak saya xD

    ReplyDelete
  6. asl ramai birthday 27 july eh ? hahaa -.-

    ReplyDelete
  7. Dah dekat...sama ngan my adik lelaki akak 27 July 1993 jugak =) salam knl dik..jemput ke blog

    ReplyDelete
  8. eh lupa..happy becoming birthday =)

    ReplyDelete
  9. hepi besday, tp besday kita xsama :D

    ReplyDelete
  10. enough with 27 july , hahaa . aku pun nak 27 july jugak lahh :D

    ReplyDelete
  11. Chak chak.. Hye.. Sehat ke?
    Shera lupe nk join segmen ni lar..
    Tapi tak ape lar.. Shera singgah2 gak blog2 yg join.. Hehehe..
    Shera lahir bulan 4..
    Meh lar singgah..

    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. singgah sini dari segmen cik najihah. kunjungan dari bulan oktober. hai diana! hehe :D

    p/s: happy birthday~!

    ReplyDelete
  13. hadiah besar2 xde dik..tp entri khas bole la..:)jnji ikhlas. ;)

    ReplyDelete
  14. Heee, thanks abang stalker. Diana dah tengok entry tu :D

    ReplyDelete
  15. alisya mencari kembar~
    happy belated birthday!!

    ReplyDelete