Birthday

Aww, ada entry untuk birthday rupanya :D

July 28, 2011


#dalam entry ni tak guna perkataan "aku", sekian :D

Semalam kan birthday saya :D hihi! Happy k even takde hadiah. But ada dua makhluk Allah yang baik and mesra alam ni buat entry untuk birthday saya. Terharu di situ. Hihi! Jom tengok siapa dua makhluk Allah yang baik and mesra alam tu.


*klik gambar untuk ke blog beliau*

Yang ni dari Nadya, dia ada tag kat FB semalam. Gambar perempuan yang bawah tu la saya, hee :D tak lawa mana pun, biasa je k. Thanks Nadya untuk entry tu even kita jarang bertegur kat FB :)


*klik gambar untuk ke blog beliau*

Jeng jeng jeng! Hahaa! Ni entry dari Abang Stalker. Haaa! Siapa tak kenal Abang Stalker? Dia agak fame #pada pendapat saya la. Follower dia ramai sebab dia mesra, tak sombong. Betul! Tak tipu punya. Heee :D 
Malu tau sebab Abang Stalker tu asyik puji saya, hihi! Thank you so much Abang Stalker! :D

Thanks juga untuk yang wish kat entry INI. Hee, sayang korang! :*
#Tak sabar nak tunggu sabtu ni xD


Bye!

You Might Also Like

6 comments

  1. sweetnyer dorang ni..bertuah dpat kawan cam dorang..haha..=)

    ReplyDelete
  2. nona manis..bt entri berbalas plk ye.thanks dik ;)abg x fame,cuma ada blog buruk tu je.

    sabtu ni kua celebrate hati2 la ye,jaga dri baik2. ;)

    ReplyDelete
  3. Abang Stalker : Hee, kena la balas :D alaa, tak buruk mana pun. Still ada ramai follower. InsyaAllah Diana boleh jaga diri :)

    ReplyDelete