Review supplement

BiO LiFE Astaxanthin 6mg *Formula Terbaru*

August 20, 2019


Assalamualaikum!

Haa kenapa FD mark kat title tu FORMULA TERBARU? Sebabnya sebelum ni ASTAXANTHIN ni dalam 4mg dan dalam bentuk softgels. Sekarang dah upgrade 6mg, dan dalam betul vegetarian capsule. Lagi terbaik kesan dia.

Astaxanthin ni sesuai untuk siapa? Untuk apa? Okay, dipersilakan baca post kali ni sampai habis. hehe 😆


But first, let me share with you guys what is Astaxanthin;
Astaxanthin merupakan pigmen merah-jingga (karotenoid) semulajadi yang boleh didapati dalam organisma laut (diekstrak daripada mikroalga, Haematococcus pluvialis). Sifat antioksidan Astaxanthin yang kuat di mana ia boleh bertindak sebagai pelindung anti-penuaan kulit dengan menghasilkan lapisan perlindungan dalaman kulit untuk mencegah foto-penuaan, juga menyingkirkan radikal bebas dan melindungi sel-sel kulit dari kerosakan oksidatif. BiO-LiFE Astaxanthin 6mg telah diuji secara klinikal dapat memberikan manfaat kosmetik kepada individu yang mengalami penuaan kulit seperti kulit berkedut, kulit kendur dan sebagainya.



Apa yang menarik tentang Astaxanthin;
🔼 High strength of natural Astaxanthin memberikan hasil yang optimum.
🔼 Antioksidan untuk penuaan kulit.
🔼 Diuji secara klinikal untuk memperbaiki keadaan kulit dalam tempoh selama 2 bulan
🔼 Teknologi pengekstraksian bebas larutan untuk mengekalkan kualiti premium Astaxanthin.
🔼 Non GMO and gluten free.
🔼 Dalam bentuk kapsul sayuran. Sesuai untuk vegeterian.
🔼 Dos seharian untuk kegunaan harian (30 kapsul untuk sebulan).

Astaxanthin 6mg sesuai untuk individu yang ada masalah:
🔼 penuaan kulit
🔼 mengalami kulit kering
🔼 kulit berkedut
🔼 kulit kendur atau kulit longgar


Sekarang siap ada promosi tau! Setiap pembelian akan dapat facial brush. Offer sah dari Julai sehingga September 2019 je tau. And while stock last. Cepat cepat grab sebelum terlepas!


Untuk pembelian online boleh layari link di bawah
http://Biolife.2.vu/estorecaring2u_asta6mg

Atau boleh beli di CARiNG Pharmacy atau Guardian.

You Might Also Like

2 comments