Hadiah

Hadiah menang March Giveaway dah sampai!

June 07, 2018


Assalamualaikum 😊



Bulan March yang lepas FD ada join March Giveaway by penselduabee dan alhamdulillah, ada rezeki menang dalam giveaway tu. Ikutkan hadiahnya cuma Realash tu je. Tapi penganjur baik hati bagi kite macam macam jenis mask. Semuanya best best!

Nak aktif balik join giveaway lepas ni πŸ™ˆ

You Might Also Like

6 comments

  1. W'salam.. Selamat Hari Raya Aidilfitri Fatin Diana.
    Tahniah menang giveaway, semoga Fatin sentiasa diluaskan pintu rezeki..

    ReplyDelete
  2. wahh!!! tahniah kak! memang seronok bila kita menang ni. heheh

    ReplyDelete
  3. Tahniah FD.
    CF dah berkurun tak join GA.
    Hahaha

    ReplyDelete
  4. tahniah. thanks juga sebab sudi singgah blog.

    ReplyDelete
  5. Tahniah kak..Rabia lama tak join ga/contest.Ni baru ada semangat nk join.Lama rabia tak singgah blog kak.

    ReplyDelete