Gigi bersih dan putih dengan Whitekish Magic Charcoal

December 15, 2020


Assalamualaikum 😁

Rasanya mesti ramai yang mencari produk untuk putihkan gigi, betul tak? Yelah, ada je orang yang tak yakin nak senyum lebar tunjuk gigi kalau ada masalah gigi kuning. Bukan orang yang merokok je ada masalah gigi kuning ni, ada banyak punca gigi kuning antaranya sebab;
  • tidak menjaga kebersihan oral dengan betul.
  • faktor usia yang semakin tua antara salah satu proses penuaan.
  • menghidapi penyakit yang menjejaskan enamel atau rawatan tertentu seperti kemoterapi atau radiasi yang digunakan untuk merawat kanser.
  • pengambilan ubat-ubatan tertentu seperti antibiotik, doksisiklin dan tetrasiklin boleh menggelapkan gigi. Sesetengah antihistamin, ubat untuk tekanan darah tinggi dan ubat antipsikotik juga boleh mengubah warna gigi orang dewasa. Minta nasihat doktor anda tentang kemungkinan kesan sampingan ubat-ubatan yang anda sedang atau akan ambil.
  • genetik keluarga gigi kuning 


So FD nak kenalkan korang dengan produk Whitekish Magic Charcoal yang akan bantu korang atasi masalah gigi kuning dan tak bersih. Whitekish Magic Charchoal menggunakan formulasi Jepun dan diperbuat dari 100% kulit kelapa organik tanpa bahan kimia tambahan. Ini membantu mendapatkan gigi lebih putih dan bersih dengan menyerap bakteria dan "Food Chemicals".

  • Kelebihan Whitekish Magic Charcoal
  • memutihkan gigi
  • menghilangkan bakteria yang menyebabkan mulut berbau
  • menghilangkan plak dan tartar terutamanya pada perokok tegar
  • menuetralkan tahap ph dalam mulut
  • tiada bahan kimia yang menghakis
  • kesan seawal seminggu penggunaan secara konsisten

Whitekish dapat membantu masalah
  • gigi kuning
  • tartar
  • plak
  • mulut berbau

Cara penggunaannya sangat mudah! Celupkan berus gigi ke dalam serbuk arang dan gosok gigi dengan perlahan sekurang kurangnya 5 ke 10 minit. Kemudian kumur dengan air bersih. Gunakan 2 kali sehari secara konsisten selama seminggu untuk mendapatkan hasil yang memuaskan. Lepas dah puas hati dengan result, boleh gunakan Whitekish ni seminggu dua kali je.


Ini feedback dari FD sendiri. Baru sekali guna dah nampak perubahan walaupun sikit. Bayangkan kalau lepas guna seminggu atau sebulan? Confirm putih bersih je gigi. Nak bergambar tunjuk gigi pun lebih yakin lepas ni. Selain memutihkan gigi, FD sendiri perasan yang masalah mulut berbau pun dah kurang. Alhamdulillah, lega sangat bila jumpa produk yang dapat selesaikan masalah kite ni.


Dengan setiap pembelian Whitekish yang bernilai RM89 ni korang akan dapat berus gigi ni jugak tau. Berus gigi tu asalnya warna putih, lepas guna baru teringat nak ambik gambar 😅


Btw Whitekish ada buat set combo tau. Harga combo RM65 daripada harga asal RM233, jimat sebanyak RM168. Apa yang korang akan terima dengan harga kombo Whitekish?

2 x Whitekish Magic Charcoal
1 x berus gigi
1 x pouch bag

So, baik grab set kombo. Sambil tu boleh join Contest Lucky 12. Beli & Menang Apple iPhone 12 Bernilai RM4,099. Anda layak sertai peraduan dengan setiap pembelian kombo Whitekish selama peraduan ni masih berjalan dari 1 Disember hingga 31 Disember 2020. Good luck pada yang join!


Website: https://www.whitekish.com/

Berminat?
CALL/SMS/WHATSAPP :0178898878
#Whitekish #WhitekishJm #Jamumall #WhitekishFeedback

You Might Also Like

15 comments

  1. wow! berbeza betul 😍 kalau kerap guna ni mesti makin putih

    ReplyDelete
  2. Bagus sangat ni.. Senyum dengan gigi putih

    ReplyDelete
  3. Guna Whitekish ni lepas cuci gigi macam biasa ke, FD? ☺️

    ReplyDelete
  4. nampak perubahan ketara lepas guna produk whitekish ni walaupun baru guna beberapa kali dalam seminggu.

    ReplyDelete
  5. memang putih guna whitekish. saya, suami & adik ipar dah guna. tapi kena ikut arahan penggunaan supaya gigi kekal sihat

    ReplyDelete
  6. memang nampak beza lah. nak cuba jugak lah nanti..ramai betul bagi review positif

    ReplyDelete
  7. Saya lihat dah viral tentang keberkesanan whitekish ni. In sha Allah akan mencuba nya juga. 🤗

    ReplyDelete
  8. Dia orang kata dalam masa dua minggu dah nampak hasil kalau gunakan produk gigi ni hehehe kita tak pernah cuba lagi memang nak cuba lah sebab lama dah cari untuk pemutih gigi ni hehehehe...

    ReplyDelete
  9. Nampak ketara perbezaan sebelum dan selepas tu. Terbukti berkesan ya produk ni. Tak payah buat whitening treatment di klinik gigi.

    ReplyDelete
  10. Nampak ketara betul sekali penggunaannya, nak try juga sebab Sis ni pengemar minum kopi, so GG memang tak berapa nak putih...

    ReplyDelete
  11. Many blogger friends having good review on this. Will check it out. Thank you.

    ReplyDelete
  12. Teruja bila tengok gigi sendiri pun nampak lebih putih lepas guna Whitekish ni.. Memang recommended ni..

    ReplyDelete
  13. Teringin nak cuba jugak, sbb rasa mcm selalu mengabaikan kesihatan dan kecantikan gigi selama ni!

    ReplyDelete
  14. nak cuba jugaklah , dulu kecik2 pernah pakai arang betul2 buat goson gigi sebab nak bagi gigi putih macam kawan2 india....tapi kalau selarang suh buat bagi duit pun tak nak ...mujurlah dah ada whitekish yg sama tapi lebih mudah untuk digunakan

    ReplyDelete
  15. this looks like such an effective teeth whitening product! love that it is gentle on the gum too

    ReplyDelete