Support barang LOCAL di PG Mall

September 09, 2020


Assalamualaikum

Kali ni masih lagi nak promote talian beli belah di platform PG Mall sebabnya ada offer menarik kali ni! Sebelum tu biar FD explain tentang PG Mall bagi yang masih belum tahu tentang online platform ni ye.

PG Mall adalah platform jualan secara dalam talian atau kite panggil e-commerce platform. Ianya dilancarkan pada tahun 2017. PG Mall ni satu satunya platform e-dagang tempatan di Malaysia dan ia tersenarai dalam top 3 laman web e-dagang di laporan wawasan Iprice (https://iprice.my/insights/mapofecommerce/en/). Tak perlu risau tentang cara pembayaran di PG Mall kerana mereka terima semua pembayaran secara payment gateaway dan e-wallets.



E-Penjana Shop Malaysia Online

Mesti ramai dah terima e-penjana dari kerajaan tu kan? Apa tunggu lagi, shopping lah kat PG Mall sebab ada diskaun menarik untuk pengguna baru dan pengguna lama. Tapi dari tempoh 10 Ogos hingga 30 September je. Jangan sia siakan duit yang kerajaan bagi 😝

Haa tentang diskaun tu pulak. Pengguna baru akan dapat diskaun sebanyak RM25 untuk pembelian minimum RM80 dan untuk pengguna lama pula akan dapat diskaun RM20 dengan pembelian minimum RM100. Tambah pulak ada diskaun kos penghantaran sebanyak RM8. Tak ke untung camtu? 😏

Paling best kalau korang join LIVE di Facebook rasmi PG Mall, mana tau kot rezeki dapat diskaun sebanyak RM50, haa lagi syok nak shopping! Jangan lupa shopping kat sini - https://pgmall.my/shop-malaysia-online


PROUDLY LOCAL

(JULY-DECEMBER 2020)

Jom kita support beli barang tempatan di bahagian PROUDLY LOCAL di PG Mall dengtan hashtag #BarangBaikBarangKita. Slot ni dari bulan Julai hingga Disember 2020 je tau. Banyak sangat barangan rumah dengan tawaran harga yang berpatutan.


#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #ByMalaysiansToMalaysians #BarangBaikBarangKita #PGMall4u #Cashback #points

Website: https://pgmall.my/?Source=Blogger&BloggerID=559

Facebook: www.facebook.com/PGMallMalaysia

Instagram: www.instagram.com/pgmall.my/


You Might Also Like

13 comments

  1. Yeah! Kita support brands & products local juga, kita jaga kita ya

    ReplyDelete
  2. Mesti ramai dah duk tunggu depan PGmall ni kan..semua nak menyoping hehehehe apalagi jom le kita sesama duk perabih cuci mata...

    ReplyDelete
  3. wah menarik shopping di pg mall ni. boleh support produk tempatan :)

    ReplyDelete
  4. Pg mall ni meriah sgt ya. Berderet sales, boleh compete dgn ecom international da. No wonder org panggil ecom no 1 di Malaysia sekarang

    ReplyDelete
  5. Bagus ni kita boleh support produk lokal kita di platform pg mall. Banyak pilihan barangan pulak tu

    ReplyDelete
  6. Pgmall antara laman beli belah tempatan yg rajin buat promosi. Tebaiklah.

    ReplyDelete
  7. Kita memang beli barang sekarang kat PG Mall sebab ia menjadi pilihan dan juga yang makin cepat naik hehehehe sekarang semua beli online jer wakakkaka....

    ReplyDelete
  8. Not bad juga PG Mall ni.. tersenarai dalam Top 3 in Malaysia ya, menarik2 .. nak check it out juga la..

    ReplyDelete
  9. opkos kita support barangan dan brands local kita bila beli belah. Secara tak langsung kita bantu tingkatkan ekonomi rakyat kita

    ReplyDelete
  10. Ika ada beli barang dekat PG Mall. Eksited pulak dapat shopping dekat platform baru hehe

    ReplyDelete
  11. Bagus PG Mall ni... macam-macam kempen yang diadakan... kempen kali ni memang menarik lebih-lebih lagi sebab ia mengenengahkan keperluan untuk kita semua support produk-produk tenpatan... tahniah PG Mall... #supportlokal #kitajagakita

    ReplyDelete
  12. Yse! sis pun support brand, barang and makanan local juga, kita jaga kita na.

    ReplyDelete