Jaga kulit dengan Oryn Skincare - Premium Skincare

September 21, 2020

 

Assalamualaikum!

Mesti ramai yang first time dengar produk brand Oryn ni kan. FD pun baru je tau masa lalu lalang tengok ig feeds haritu. Jadi tertarik nak tau tentang produk ni dan cuba. Mana tau kot serasi dengan kulit.

Oryn Skincare ingin berada di tangga pertama dalam industri kecantikan di dunia pada tahun 2024 dan Oryn ni fokus pada produk yang berasaskan Vitamin C dengan memberi penyelesaian yang berkesan kepada pelanggan yang mempunyai masalah kulit dan Oryn juga sudah diuji dan terbukti berkesan. 

Oryn menjamin kualiti dengan menggunakan ramuan bertaraf farmasi yang telah diuji dengan kajian saintifik. Pembuatan Oryn yang mematuhi piawaian dan perakuan antarabangsa (GMP, ISO, HALAL, KKM). 

FD cuba 1 set produk lah sebab nak tengok keberkesanannya. Dalam 1 set Oryn Skincare ni ada 3 item. Untuk 3 item ni cuma bernilai RM160.
Jom tengok kelebihan setiap satu item ni.

HYDRABRIGHT CLEANSER
diformulasi untuk membersih, menghidrasi, dan mencerahkan kulit. Low Foam Formulation direka untuk kurangkan masalah kulit kering dengan mengekalkan kelembapan yang optimum untuk rasa bersih yang sempurna.

Vitamin C: membantu memperbaiki penampilan kulit yang berjerawat. Ia juga membantu sekatakan warna kulit dan mencerahkan kulit.
Sodium Hyaluronate + Panthenol: membantu melembapkan dan mengelakkan kulit daripada kering atau menggelupas.
Niacinamide: membantu mengecilkan liang pori yang membesar, mengurangkan masalah jerawat, dan membantu merawat kulit yang rosak.
Saccharide Isomerate: membantu memberi penghidratan yang cepat dan tahan lama.
Natural Phyto: Membantu pembaharuan kulit dan mengurangkan kegatalan atau iritasi pada kulit sensitif.

ORYN CLEAR GEL (Untuk Jerawat) 
Dirumus secara khusus dengan bentuk Vitamin C yang stabil tinggi yang membantu merawat jerawat dan cela. Gel yang jernih dan ringan ini mengekalkan tahap pH yang mesra kulit yang akan membantu mengurangkan jerawat.

Membantu melawan jerawat
Meringankan tanda jerawat
Meringankan bintik-bintik gelap
Membantu mencegah noda
Membantu mengurangkan kulit rosak

Vitamin C: Membantu mengurangkan cela kulit, mengawal pengeluaran sebum, dan mencerahkan bintik-bintik gelap.
Silanediol Salicylate: Mengandungi bahan Anti Radang dan Anti Radikal Bebas yang membantu merawat masalah kemerahan dan jerawat yang kelihatan.
Ekstrak Aloe Vera: Bahan semula jadi yang membantu menenangkan dan mengurangkan kegatalan pada kulit.
Niacinamide: Membantu mengurangkan pori-pori yang membesar dan mengurangkan pengeluaran sebum yang menyebabkan jerawat.
Allantoin: Mengandungi sebatian semulajadi yang membantu menenangkan, menjana semula, dan menyembuhkan kulit.

5-IN-1 HYDRABRIGHT MOISTURIZER 
Pelembap premium yang dikuasakan oleh ramuan pelbagai tindakan baru untuk memberikan penghidratan yang kuat, mengurangkan tanda-tanda penuaan pertama untuk kulit yang berseri dan kelihatan muda, dan membantu mencerahkan kulit dengan lembut.

Apa yang 5 dalam 1 tu? Ini dia!
Pelembap - Penghidratan
Serum - Mencerahkan
Primer - Pangkalan Halus
Anti Kedutan - Mengencangkan
Krim Malam - Menyuburkan

Vitamin C: Meningkatkan sintesis kolagen dan meningkatkan kekencangan kulit, antioksidan yang sangat baik, mengurangkan tanda tanda usia dan memperbaiki penampilan kulit yang berjerawat. Ia juga membantu sekatakan warna kulit dan mencerahkan kulit.
Sodium Hyaluronate + Panthenol: Membantu kulit anda mengekalkan kelembapan lebih lama - ia melembapkan, memyerikan kulit, dan mencegah kulit anda daripada terlalu kering, atau iritasi.
Niacinamide: Membantu mengurangkan liang pori yang membesar, mengurangkan masalah jerawat, memperbaiki warna kulit yang tidak sekata, melembutkan garis halus dan kedutan, dan membantu merawat kulit yang rosak.
Saccharide Isomerate: Bahan semula jadi 100% ini mengikat pada lapisan luar kulit, memberikan penghidratan yang cepat dan tahan lama sehingga 12 jam.
Natural Phyto: Mengandungi Comfrey Plant dan Aloe Vera yang bertindak sebagai agen anti-radang, pelindung kulit, membantu pembaharuan kulit dan mengurangkan pecah atau kerengsaan pada kulit sensitif.
Hexapeptide: Peptida pertama untuk mengurangkan kedutan ekspresi, yang berfungsi sama dengan Botox tetapi lebih selamat dan lebih lancar. Peptida anti-kedut ini mengurangkan penampilan jumlah dan panjang kedutan hanya selepas penggunaan 1 minggu.

So after 3 week FD kekalkan rutin penjagaan kulit dengan Oryn Skincare ni, memang terbaik! Harga pun berbaloi. Memang boleh dikatakan produk world class lah. InshaAllah akan repeat kalau stok dah habis kat tangan ni 😅 nampak je kecik tapi tahan lama tau!


Pada yang berminat nak dapatkan Oryn Skincare atau nak tau info lebih lanjut boleh lawati website atau sosial media Oryn Skincare yang ada ya. Confirm korang takkan menyesal lah!


Website: https://orynskincare.com/

Facebook: https://www.facebook.com/orynskincarehq/

Intagram: https://www.instagram.com/orynskincaremy/

No tel: 018-266 8765

Alamat: 3484, Jalan Puchong, Batu 7 1/2, Taman Kinrara Seksyen 2, 47100 Puchong, Selangor.

You Might Also Like

1 comments

  1. wow menarik! Jemput join my GA :) http://www.aimisyahirah.com/2020/09/special-september-giveaway-by-misya.html

    ReplyDelete