Cara Beli Tiket Bas Online dengan mudah di ETicketing.my

February 01, 2020


Assalamualaikum

Sesiapa yang jenis suka travel menggunakan pengangkutan awam mesti selalu beli kat kaunter kalau nak tau tiket masih ada ke tidak. Tapi sekarang dengan adanya portal online untuk beli tiket bas, semuanya mudah. Cuma dihujung jari je dengan servis website Eticketing.my.

Pilih tempat nak naik dan turun di mana, tarikh travel. Simple!

Setiap kali FD nak ke KL (balik rumah family), FD selalu beli kat eTicketing ni sebab mudah. Takperlu nak print tiket pun. Tunjuk je email pun boleh lepas dah. Sangat sesuai jenis on the go gitu. Lagi satu yang bestnya siap keluar bas apa yang available dan boleh pilih nak seat yang mana. Kalau beli kat kaunter, staff tu main pilih je untuk kite.

Untuk pembayaran pun kalau korang ada online banking. Boleh guna debit atau credit card. Available untuk MEPS, VISA, dan MasterCard.

Kalau tak faham atau taktau macam mana nak beli, boleh je refer dengan customer service mereka di talian berikut

PERLUKAN BANTUAN?
+603 7728 4789
+603 7728 8789

WAKTU BERTUGAS
Isnin-Jumaat (8:00AM – 9:00PM)
Sabtu-Ahad (9:00AM – 5:00PM)

KAMI BANTU ANDA
+6012-376 0256
+6012-376 3049

EMEL KEPADA KAMI
helpdesk@eticketing.my

ALAMAT
E- Transact Technology Sdn Bhd (629590-U)
B-3A-22, Tingkat 3A,
Pusat Perdagangan Pelangi,
Pelangi Damansara, Persiaran Surian, PJU 6, 47800 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan.

You Might Also Like

2 comments

  1. Nice information on here, I would like to share with you all my experience trying to get a loan to expand my Clothing Business here in Malaysia. It was really hard on my business going down due to my little short time illness then when I got heal I needed a fund to set it up again for me to begin so I came across Mr Benjamin a loan consultant officer at Le_Meridian Funding Service He asked me of my business project and I told him i already owned One and i just needed loan of 200,000.00 USD he gave me form to fill and I did also he asked me of my Valid ID in few days They did the transfer and my loan was granted. I really want to appreciate there effort also try to get this to anyone looking for business loan or other financial issues to Contact Le_Meridian Funding Service On Email: lfdsloans@lemeridianfds.com / lfdsloans@outlook.com He also available on WhatsApp Contact:+1-9893943740.

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Sis Fatin Diana, jemput sertai give away dengan hadiah tunai RM1000 oleh Mamapipie & Friends.

    Hadiah RM200 (Seorang Pemenang)
    1 x RM200

    Hadiah RM100 (2 Orang Pemenang)
    2 x RM100

    Hadiah RM50 (14 Orang Pemenang)
    14 x RM50

    Penyertaan sangat mudah & tarikh tutup giveaway pada 29 Feb 2020. Klik sini sekarang untuk sertai.

    ReplyDelete