Tidur lebih lena dengan bantal DAS Abdul Global

August 22, 2019

Assalamualaikum

Selama ni FD duk tengok orang jual online, secara offline pun ada tau orang jual bantal ni. Lagi lagi kat event. Ramai pulak tu dah cuba tapi FD belum cuba. Sudahnya beli jugak sebab nak rasa sendiri apa yang best bantal yang dikatakan setaraf bantal hotel ni.


Korang sendiri mesti pernah dengar tentang bantal DAS Abdul Global ni, kan? DAG - antara jenama bantal taraf hotel yang terbaik di Malaysia. Tengok dari jauh pun tau gebu dan selesa. Asyik tengok je terus teringin beli 😆



Rajin dengar tak ayat ni "A good pillow is key to a good night's sleep. Everyone must choose a right pillow for a better sleep cause good pillow is as important as having a comfortable, supportive mattress for a good night's sleep."
Haa, rahsia tidur yang lena adalah dengan bantal yang empuk. Kalau tidur guna bantal yang keras nanti sakit leher la, pastu tidur pun tak lena. Jadi tak puas la kan? Jangan ambik remeh je tau tentang ni. Nanti kalau hari hari sakit leher, dah jadi sakit lain pulak. Taknak lah camtu kan.


DAS Abdul Global ada banyak jenis bantal tau sebenarnya. Dan masing masing ada kelebihan tersendiri. Ikut keselesaan kite sendiri nak pilih yang mana.

Bantal Polyester Helix atau dikenali sebagai bantal PhD, bantal yang taraf 3 bintang. Padat dan mampat. Sesuai la pada yang sukakan bantal yang agak tinggi. Untuk bantal PhD ni berharga RM35 sebiji. Ambik combo lagi jimat, 3 biji bantal RM100.
Satu lagi bantal H-Classic, up sikit lah grade sebab yang ni 4 bintang. Lebih gebu dari bantal PhD. Dan ini antara produk yang BEST SELLING!
Kalau bantal H-Class Pro pula keluaran terbaru DAG, inovasi teknologi dari H-Classic. So, bantal ni lebih halus dan gebu dari 2 bantal tadi. Sesuai la kalau korang jenis suka letak kepala kat bantal lepas tu tenggelam. Haa, seakan gitu la.

Bantal hotel DAG amat berkualiti tinggi kerana menggunakan material polyester dan fiber. Bantal DAG ni senang dan mudah dijaga. Jadi tak perlu kusut kepala nak fikir cara penjagaan. Cuma jemur atau pun nak senang basuh guna mesin basuh. InshaAllah boleh tahan selama 2 tahun atau lebih, kena pandai jaga lah 😉

Image may contain: 1 person
FD sendiri beli bantal H-Classic baru baru ni. Senang sangat cara nak beli. Korang just isi form dalam website, dan HQ akan contact korang personally. Masa tu korang boleh pilih nak beli dengan HQ atau mintak nombor telefon agent DAG. FD mintak nombor agent je, boleh mintak agent tu COD sampai depan rumah.

Servis agent tu sangat terbaik! FD whatsapp malam tanya bantal apa yang ada, pagi esok dah ada depan rumah. Laju tau hantar. Respond pun laju, tak buat kite sebagai customer ni tertunggu tunggu. Siap free delivery tau. Takde cas COD pun. Thumbs up for reseller Encik Azman 👍
First impression FD masa terima bantal ni, "BESARNYA!". Lepas bukak plastik, "GEBU DAN SELESANYA!!". Kenapa lah tak beli dari awal lagi bantal ni. Kualiti memang setaraf bantal hotel! Dan memang anti alergik dan tak berdebu seperti yang diperkatakan. Berpadanan harga dengan kualiti untuk bantal taraf hotel ni.

Atau pun kalau nak lebih cepat, boleh cari sendiri agent yang berdekatan dengan kawasan korang kat sini [https://www.dasabdulglobal.com/maklumat-reseller/]

Image may contain: one or more people
Tengok la testimoni dari anak dara kecik ni, lena dia tidur sampai ke tengah hari guna Bantal Hotel DAG Pillow. Baru la ibu dia boleh settle segala keje rumah masa tu 😂 kalau sebelum ni pukul 8 atau 9 pagi dia celik mata dah.
So, pemilihan bantal memainkan peranan yang penting untuk tidur lena dengan selesa.

Website : https://www.dasabdulglobal.com/
Facebook : https://www.facebook.com/dasabdulglobal/
Instagram : https://www.instagram.com/dasabdulglobalofficial/


You Might Also Like

2 comments