Hadiah

Hadiah menang March Giveaway dah sampai!

June 07, 2018


Assalamualaikum 😊



Bulan March yang lepas FD ada join March Giveaway by penselduabee dan alhamdulillah, ada rezeki menang dalam giveaway tu. Ikutkan hadiahnya cuma Realash tu je. Tapi penganjur baik hati bagi kite macam macam jenis mask. Semuanya best best!

Nak aktif balik join giveaway lepas ni 🙈

You Might Also Like

17 comments

  1. W'salam.. Selamat Hari Raya Aidilfitri Fatin Diana.
    Tahniah menang giveaway, semoga Fatin sentiasa diluaskan pintu rezeki..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Hari Raya, baru sempat nak reply hehe. Terima kasih. InshaAllah, amin

      Delete
  2. wahh!!! tahniah kak! memang seronok bila kita menang ni. heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Hehe lagi semangat bila menang 😂

      Delete
  3. Tahniah FD.
    CF dah berkurun tak join GA.
    Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Hehe CF aktif lah balik mana tau menang banyak jugak

      Delete
  4. tahniah. thanks juga sebab sudi singgah blog.

    ReplyDelete
  5. Tahniah kak..Rabia lama tak join ga/contest.Ni baru ada semangat nk join.Lama rabia tak singgah blog kak.

    ReplyDelete
  6. tahniah dah menang. saya follow sini ye

    ReplyDelete


  7. تقدم شركة تاج 0551844053 افضل خدمات التنظيف للمنازل والبيوت وكذلك ايضا تنظيف السجاد والموكيت والمجالس وبيوت الشعر
    بالدمام والخبر تنظيف فلل وشقق ومطاعم نقدم عمليات التنظيف الشاملة بمفهموها العصرى والحديث
    شركة تنظيف بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالدمام
    شركة تنظيف خزانات بالدمام
    شركة تنظيف سجاد بالدمام
    شركة تنظيف فلل بالدمام
    شركة جلي بلاط ورخام وسيراميك بالدمام
    شركة تنظيف شقق بالدمام
    شركة تنظيف مجالس بالدمام
    شركة طيوب لتسليك المجارى بالدمام

    ReplyDelete