Review online shop

Masih tercari hadiah untuk Hari Ibu?

April 28, 2018


Assalamualaikum , hi guys! 😊

Haa Hari Ibu dah nak dekat ni sebab nak masuk bulan Mei dah. Mesti dah ada yang duk terfikir mana nak cari hadiah special untuk ibu masing masing. Alaaa kite bukannya ikut perayaan mana mana kaum pun. Hari hari Hari Ibu kott, kan? Saje nak buat special sikit , kan Hari Ibu pada 13 Mei 2018 nanti. Bukannya selalu bagi hadiah kat ibu kite, kan? Takkan lah nak bagi masa Hari Lahir je kot.

Okay, skip bermadah. Straight to the point terus je. FD nak share dengan korang kat mana nak dapatkan hadiah yang korang boleh design sendiri. Baru betul special. Sebab apa? Sebab rare, tak sama dengan orang lain. Selalunya cari hadiah macam ni kat kedai buku atau kedai alat tulis je kan. Tapi kali ni tak. Sebab situ semuanya barang macam biasa sangat dah. Mug yang tulis Selamat Hari Ibu, I love you dear Mother. Cliche gituu.


Banyak melalut lagi. Okay, korang boleh pergi kat Printcious! Just click the picture above.


See? Banyak gila kan pilihan untuk korang hadiahkan sempena Hari Ibu?
Ada mug biasa, magic mug. Mug biasa harga RM37. Magic mug pula harga RM57. Tu before discount tau. Magic mug best sikit. Bila emak korang buat air panas, tetiba keluar design korang yang cun melecun tu. Haa best tak best?

Pastu ada ceramic tiles (harga RM42.70 - RM57 / ada 2 size) boleh letak gambar korang dengan ibu kesayangan korang. Tapi kena jaga elok elok la sebab nama pun tiles. Tapi lagiii, jangan risau sebab tiles ni tebal. FD dah pernah beli 🙈

Kalau beli puzzle pulak, ada 4 size. Size dari A5 sampai A2. Harga ikut size jugak starting dari RM42.70 sampai RM121.30. Untuk puzzle ni ada option add on frame. Yelah, takkan lepas siap puzzle tu nak letak merata pulak, kan? Frame pulak tambah RM24-RM30. Cuma available untuk size A5 and A4 sahajaaa.

Cushion pun okay jugak untuk dijadikan hadiah. Boleh jadi hiasan kat sofa, kan? Cuchion harga RM78.40 sebelum diskaun. Design semua cantik cantik. Korang cuma kena ubah ayat atau tambah gambar je. Easy peasy! Mana tau kalau beli ni, letak kat dalam kereta pun boleh kan. Macam lah korang takde letak cushion dalam kereta 😋

Banyak gila design untuk tshirt. Ada 2 option kalau tshirt ni. Cotton tshirt dengan graphic tshirt. Cotton ni ada banyak pilihan warna. Kalau graphic tshirt cuma ada warna putih. Size dari S hingga 2XL. Harga pun berbaloi cuma RM57 sehelai. Material okay sangat tau.

Untuk canvas pulak, lebih kurang macam ceramic tiles cuma yang ni ikut pada cara korang. Antara nak sangkut macam frame atau cuma letak kat mana mana yang sesuai. Canvas ada 3 size. Harga dari RM81.30 hingga RM192.70 . Ada option macam puzzle jugak. Tapi yang ni ada stand lah. Boleh letak kat atas kabinet ke apa ke.

Sempena Hari Ibu ni, Printcious buat discount 30% untuk setiap order dan FREE POSTAGE untuk pembelian RM50. Haa tunggu apa lagi? Cepat pilih hadiah yang mana korang nak beli untuk emak korang 😍


If you are looking for pillow printing for company, don’t forget to contact them.
Or if you have any upcoming birthday party and would like to impress your guest, party photo booth is your best entertainment.

You Might Also Like

10 comments

  1. wow..menarik sgat ni..kna cuba ni..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes, ada offer tu jangan trlepas :)

      Delete
  2. mudah dgn printcious. busyra dah 2 kali shopping di sini. mmg cantik <3

    ReplyDelete
  3. kinah pun pernah order dengan printcious. memang puas hati la

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan? tak pernah lagi frust buat masa ni

      Delete
  4. Kakak pernah order dr Printcious, keychain & cushions, memang puas hati. Now, tgh fikir hadiah utk Mom kakak pulak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cushion okay tak kak? rasa macam nak beli jugak

      Delete
  5. elok jugak untuk kenang kenagan. tp mummy mek tk minat benda cam ni. huhu. sudahnya bawak dia jalan dngn mkn je

    ReplyDelete
    Replies
    1. makan pun okay. kenyang pun kenyang. takde la bazir kan

      Delete