SideIncome

Buat Duit Dengan Tok Syed

April 06, 2018


Assalamualaikum 😊

Baca tajuk post ni je dah buat korang tertarik, kan? Yelah, bukan keje berat pun nak dapatkan duit dengan mudah. Cuma melalui online. Yang penting RAJIN. Kalau malas, sape nak bayar, ye tak? Hehe. Banyak jenis lagi cara nak buat duit secara online, contohnya
1. Post review di blog
2. Share post di wall Facebook
3. Like Page Facebook sesuatu perniagaan
4. Follow akaun Instagram seseorang
5. Share URL di wall Facebook
6. Buat review produk di akaun social media
7. Blast mesej di group Whatsapp di telefon
8. Dan banyak lagi..


Kat sini FD nak share dengan korang satu platform yang korang boleh buat duit dengan Marketplace Toksyed. Tapi korang kena ada akaun Facebook tau. Kalau tak, korang tak boleh buat job ni.

Register --> http://bit.ly/2E4tUeq

Lepas klik link yang FD bagi kat atas tadi, akan keluar website ni. Kat sini, korang cuma perlu isi semua benda yang diperlukan. Nama, nombor kad pengenalan, tarikh lahir, alamat email, alamat rumah, nombor akaun bank, salinan kad pengenalan. Korang tak perlu risau untuk bagi detail tu semua sebab website ni trusted! CONFIRM 👍

Lepas settle register (http://bit.ly/2E4tUeq);
1. Aktifkan akaun di email.
2. Set password akaun.
3. Login ke dashboard.
4. Lengkapkan profile configuration.
5. Lengkapkan profile marketplace.

Daftar akaun percuma je, tak perlu bayar apa apa. Lepas masuk kat dashboard, jangan lupa bookmark pulak. Takde lah korang terlupa link tu. Senang nak masuk bila bila nanti.

Siap lengkap semua profle, masuk kat marketplace. Situ lah lubuk job untuk korang selesaikan.


Ini adalah salah satu cara menarik di platform ini adalah features buat “Jobs” yang
disediakan.
Ramai online marketers, suri rumah, student, IM, Freelancer dan mereka yang
ingin menjana pendapatan online boleh buat duit.
● Buat masa ini, jobs disediakan oleh pihak HQ. Tetapi in future kami sedang develop di
mana user boleh create job pula di sini. Anda boleh promote dan viralkan product atau
program atau service anda pula di sini kelak!
● Klik di kategori Jobs untuk melihat berapa banyak jobs semasa yang available.
● Pastikan anda submit bukti buat job seperti yang dikehendaki dalam masa yang
ditetapkan.


Ini antara job yang FD dah selesaikan (kotak merah). Job tak susah mana pun. Korang sendiri boleh tengok kat gambar atas ni. Job cuma share link kat akaun Facebook korang je. Selain tu like page, follow instagram dan share kat group Facebook. Tengok atas syarat yang toksyed nak.



Baru 3 hari FD join, dah kumpul 17 pitee point bersamaan dengan RM17. Sape nak bagi kat kite RM17 gitu je kan? Ini hasil dari job yang kite dah selesaikan tu lah.

Kepada yang berminat nak cari duit sambil goyang kaki, FD suggest korang register secepat yang mungkin tau! Klik sini http://bit.ly/2E4tUeq . Tiap job ada limit beberapa penyertaan sahaja. So sape cepat, dia dapat lah.

Kat marketplace ni kalau korang nak letak barang untuk dijual pun boleh jugak. Boleh kembangkan perniagaan. Takde lah niaga kat Facebook dan Instagram semata mata, kan? Satu lagi, kalau tak buat job, boleh dapat duit dengan affiliate. Affiliate ni apa? Refer orang je. Ajak orang join sama sama 😊

Kalau ada yang tak faham, boleh pm FD. FD boleh ajar korang camne nak cari duit dengan marketplace toksyed ni. Takde masalah pun 😉

You Might Also Like

6 comments