Tuesday, 14 February 2017

Suamiku Paling Sweet Full Episod




Sinopsis Suamiku Paling Sweet
Mengisahkan Qisya yang terpaksa mengikut kata mamanya menjadi orang gaji di rumah kawan mamanya. Qisya diminta menjadi pengasuh sementara kepada cucu Puan Fatma, Hafiey.

Namun satu peristiwa mengubah hidupnya bila dia terpaksa menjadi isteri kepada Izz Haikal dan mummy Hafiey orang dalam usia yang cukup muda, 22 tahun.

Marah dan benci dan tak boleh terima kenyataan. Cukup membayangkan perasaan Qisya sehingga hampir sahaja Izz Haikal diterajangnya pada malam perkahwinan mereka. Tapi berbeza pula dengan penerimaan Izz yang Hanya tenang dan menerima semuanya.

Qisya pada mulanya memberontak sehingga meninggalkan Izz dan Hafiey selepas diijab kabulkan. Setelah dipujuk dan Izz memberi ruang kepadanya untuk menenangkan diri, akhirnya Qisya kembali semula ke pangkuan Izz dan Hafiey dengan syarat tiada seorang pun akan mengungkit pasal peristiwa yang menyebabkan mereka dikahwinkan.

Cincin tersarung di jari Qisya menandakan kesudian Qisya untuk terus hidup bersama Izz. Hari demi hari berlalu, cukup untuk Izz leburkan hati Qisya. Diikutkan saja kepala isterinya yang masih remaja itu.


Waktu: Isnin-Khamis ; 6:58 ptg
Siaran: Slot Akasia TV3
Lakonan: Mawar Rashid (Qisha), Syafiq Kyle (Izz Haikal), Nik Adam Mika, Fazren Rafi, Aedy Ashraf, Natasya Mahyan, Amirul Faqeem.

Suamiku Paling Sweet Full Episod
Episod 1    Episod 2     Episod 3    Episod 4    Episod 5    Episod 6
Episod 7   Episod 8    Episod 9    Episod 10   Episod 11   Episod 12
Episod 13   Episod 14   Episod 15   Episod 16   Episod 17   Episod 18
Episod 19   Episod 20   Episod 21   Episod 22   Episod 23   Episod 24
Episod 25   Episod 26

Thursday, 9 February 2017

RoseTyara Glow Foundation




Kenapa uols WAJIB beli RT Glow Foundation ni?
❤ Penggunaan sikit je (half pump for whole face)
❤ Very very full coverage (just one layer needed)
❤ suits all skin type
❤ Suits all skin tone
❤ yellowish undertone
❤ great price with great product
❤ Now on promo ❤❤❤

Normal price : RM129 for 30g but now RM89 for 30g

CODE ROSE : ASIAN PERFECT TONES
CODE LILY : FAIR SKIN TONES
CODE VIOLET : TAN SKIN TONES
ROSETYARA CC CREAM


Trial pack
5g RM25
7g RM30


Full pack 30g
Voilet RM90
Rose RM89
Lily RM90


RT CC Cream
Trial 5g RM25
Trial 7g RM30
Full pack 30g RM50

Contact:
011 33765 321
ftndiana@ymail.com

Sunday, 5 February 2017

Preview hadiah giveaway akan datang

Assalamualaikum :)

Okay, FD dalam planning nak buat giveaway. Rasanya setahun lebih dah kot takbuat giveaway atau segmen ni. Harap dapat sambutan lah macam dulu dulu :D
Dalam entri ni FD kasi preview hadiah sikit untuk giveaway nanti. Tak ambik banyak sponsor, nanti sarat dengan syarat pulak nak ikut. Hehe

Sambil sambil tengok tu, boleh lah like page dan follow instagram sekali. Bila giveaway dah launch nanti, takde nak buat banyak keje. Copy paste je terus siap! :)


Portable mini lugagge bag by FD x 1 pemenang
Facebook: https://www.facebook.com/fatindianaa/
Instagram: https://www.instagram.com/ftndiana/


10 biji pin shawl by Eymasu x 3 pemenang
Facebook: https://www.facebook.com/EymasuAndWorldCraft
Instagram: https://www.instagram.com/eymasu/ | https://www.instagram.com/eymasuworldcraft/


Jogger pants by Ezyra Clothing x 1 pemenang
Facebook: https://www.facebook.com/ezyraclothing/
Instagram: https://www.instagram.com/ezyraclothing/


Makeup set by Cik Chenta x 1 pemenang
Facebook: https://www.facebook.com/bodydreammalaysia/
Instagram: https://www.instagram.com/cikchenta/


InshaAllah hujung minggu ni giveaway akan berlangsung :)