Product Review

Safi Rania Gold - Beetox Technology

November 09, 2017


Assalamualaikum 😊

Safi Rania dah launch produk baruuu!
Memperkenalkan SAFI RANIA GOLD, rangkaian antipenuaan yang diperbaharui dengan formulasi TEKNOLOGI BEETOX dan BIO NANO GOLD 24K. Agar anda boleh tampak anggun muda berkekalan dengan sel kulit yang memulih pada kadar muda remaja.


Kotak warna emas. Sesuai dengan nama produk, SAFI RANIA GOLD ❤

NANO GOLD 24K
♦ ia menyerap ke dalam lapisan dermis dan merangsang kolagen agar tekstur kulit lebih anjal dan halus, malah mampu mengurangkan kedalaman kedutan dengan lebih ketara.

Honey
♦ merupakan pelembap semula jadi untuk mengekal lembapan dan meningkatkan keanjalan serta kehalusan kulit.
Royal Jelly
♦ kaya dengan 20 jenis asid amino, vitamin & mineral untuk pembaharuan kulit dan menenangkan kulit yang stress & tidak bermaya.
Propolis
♦ merupakan antioksidan semula jadi yang melawan redikal bebas untuk mencegah penuaan awal.
Bee Venom
♦ kulit menegang seolah bertindakbalas terhadap sengatan lebah. Hasilnya kulit lebih anjal.


Meh tengok kite unbox parcel surprise dari PR



Jom kita tengok apa fungsi untuk setiap item ni 😊

Pembersih Wajah - Royal Jelly
♦ formulasi Micro-Foam dan agen antioksidan membersih secara mendalam


Esen Emas Keremajaan - Honey
♦ mengunci lembapan sehingga 24 jam dengan Hyaluronic Acid serta menyediakan kulit untuk menyerap produk seterusnya.


Eliksir Keremajaan - BEETOX & Propolis
♦ BEETOX, Nano Gold 24k & Vitamin C meningkatkan keanjalan 3 kali, merawat pada lapisan epidermis dan memudarkan pigmentasi dengan berkesan.


Krim Pelembap Siang SPF25PA++IR - Propolis
♦ melembap dan mengukuhkan struktur kulit agar tahan sinaran UVA, UVB & InfraRed (IR)





Dengan set ni, hasilnya kulit lebih anjal dan lembap dengan tona sekata agar wajah muda remaja 😍

You Might Also Like

13 comments

  1. bestnya kalau dapat cuba satu set :D

    ReplyDelete
  2. mak saya pernah cuba dulu. lama jgk laa dia pakai before tukar ke diamond

    ReplyDelete
  3. Wah golden box gitu .
    Ccl pernah pakai produk safi . Tapi safi gold ni belum cuba

    ReplyDelete
  4. Dulu pengguna safi yg biasa tu , rania xprnah try lg ..

    ReplyDelete
  5. I'm at that age where lines are beginning to appear. I should start looking into these products ha.

    ReplyDelete
  6. Mak sy pengguna setia. Macam anak dara je penjagaan muka tiptop. Jom singgah blog sy https://gadistudungbunga.blogspot.my/

    ReplyDelete
  7. Lawa betul kotak dia.. Memang ohsem..

    ReplyDelete
  8. makin berseri-seri lah lepas ni... hehe

    ReplyDelete
  9. mmg banyak testimoni safi rania ckp best. bagus produk ni.

    ReplyDelete
  10. waa.. bestnya !! satu set lengkap macam ni baru puas hati pakai.. kan ?

    ReplyDelete
  11. Sayangnya produk Safi Rania Gold tak sesuai dengan kulit muka Siqah. Pernah pakai dan muka naik terus banyak bintik2 halus. Terus stop pakai. Siqah suka packaging Safi Rania. Cantik sebab color gold. Hihi

    ReplyDelete