Product Review

Tempah hadiah unik di Printcious Gift

November 13, 2017


Assalamualaikum 😊

Kali ni FD nak share dengan korang, kat mana boleh dapatkan hadiah yang sangat unik. Kenapa unik? Sebab kita boleh hias atau decorate hadiah tu ikut citarasa kita sendiri. Bila lain daripada yang lain, baru lah rare kan? Takde lah hadiah kita sama dengan orang lain. Takde lah nak pening kepala nak beli apa untuk hadiah harijadi, hadiah anniversary, hadiah konvo atau apa apa je lah.

Korang boleh beli hadiah di Printcious.

Ada macam macam benda tau korang boleh order. Antaranya baju, cawan mug, photo canvas, casing phone, keychain, puzzle. Banyak lagi lah yang ada! 😉

FD pilih Printcious sebab sini ada baaaaaanyak pilihan untuk korang pilih tau. Untuk yang tak reti nak design macam FD ni, kite cari yang ready made design je. Hehe

Untuk mug, ada 2 jenis. Mug biasa dan mug magic
Nampak tu? Ada macam macam design untuk korang guna. Tinggal letak gambar je untuk nampak lebih menarik atau special gituuu.


So, FD pilih magic mug! Background pink. Sesuai sangat bila pagi pagi tu nak minum air panas untuk breakfast ke kan. Rise and shine baby!
Tapi kan, kalau korang nak design sendiri pun boleh. Ikut kreativiti masing masing lah 😊 kalau budak seni, confirm cun gila hadiah yang korang buat tu nanti.

Kalau nak tau, Printcious rajin buat offer and bagi code voucher tau. So kalau kena time tu ada discount banyak, memang ngam lah. Tau tau je masa nak check out, bayar separuh harga je. Hehe 😂
Ini code voucher yang ada sekarang
Up to 30% Off        Thanksgiving Day         Ends on 25 Nov 2017        
Promo Code: THANKSGIVING

You guys boleh cuba tengok tengok kat link bawah ni kalau berminat nak tempah hadiah yang unik untuk tersayang tau 😉


Printcious.com – Precious Gifts From Your Heart

You Might Also Like

14 comments

  1. printcious memang best :D

    http://www.syahirahvaliant.com/2017/11/pakej-perkahwinan-yang-termurah-untuk.html

    ReplyDelete
  2. alaa comel giler cawan tu, nnt nak beli juga!

    ReplyDelete
  3. Menarik dapat abadi gambar buat kenang kenangan.

    ReplyDelete
  4. unik & cute sgt..

    Jemput singgah baca tips suami isteri yang masih menanti kehadiran cahaya mata.

    ReplyDelete
  5. printcious the best! busyra ada penah dpt tote bag. pun cun jgk..

    ReplyDelete
  6. Magic mug ni memang betul-betul magic . Kalau nak tahu magicnya macam mana kena oder dengan printcious baru tahu kan

    ReplyDelete
  7. Akak pun suka beli dr Printcious. Pernah order custom keychain & cushion utk hadiah harijadi. Diskaun pun sgt menarik.

    ReplyDelete
  8. Hahah, happy betul member eh....
    Family Nona pon excited....sebab first time rasanya beli magic mug..
    Meh baca
    http://nonasani.blogspot.my/2017/09/sweet-memory-diabadikan-bersama.html

    ReplyDelete
  9. memang puas hati order di printcious. :)

    (comel je bila kwn dapat tahu. macam surprise dalam surprise)

    ReplyDelete