Enchanteur

Enchanteur Perfumed Body Lotion

October 16, 2017


Assalamualaikum 😊

Dua minggu lepas kite dapat parcel dari PR. Surprise tau tetiba dapat parcel. Hehe. Sebab last dapat parcel Enchanteur ni last year rasanya. Last year dapat Enchanteur Paris. Ada 2 deodorant dengan 1 lotion. Sejak dari tu kite jadi suka pakai produk Enchanteur.


Berat semacam kotak ni.



Kite dapat Enchanteur Perfumed Body Lotion 2 botol!
Paling suka yang Romantic tu. Padahal dua dua wangi. hehe 😍
Bukak je kotak ni terus semerbak tau bau dia.


ENCHANTEUR 24H Moist Body Lotion menjadikan kulit licin dan beraroma wangi
- Terbukti secara klinikal untuk pelembapan segera sehingga 24 jam
- Mengandungi air bunga mawar, ekstrak lily putih dan minyak zaitun murni untuk kulit yang sihat
- Formulasi asas aqua, tidak berminyak pada kulit


Best lotion ni sebab melembapkan kulit. Elok sangat sebab FD memang jenis kulit kering. Lepas pakai, kulit tak kering dan wangi jeee. Love it so much!

Thank you PR for sending this product! 💋

You Might Also Like

4 comments

  1. Wah..bestnya dapat parcel macam ni.

    ReplyDelete
  2. Produk enchantuer ni memang wanginya tahan lama . CCL antara salah sorang yang pakai produk ni

    ReplyDelete