Hermosa

Review: Pinkboxcereal - Hermosa Beauty Kit

August 27, 2017


Assalamualaikum and hi 😊

Bulan lepas FD ada dapat call dari unknown number. Biasanya nombor tak kenal ni, FD memang takkan angkat. Tapi sebab tengok macam nombor opis, so FD pun pickup. Dia tanya nama FD, and dia kata terpilih untuk dapat gift, nak tak? Dah tentu lah kite kata nak. Gila nak tolak pemberian orang? Haha! Lagi lagi dari pinkboxcereal pulak tu.

Jadiii, 14 Julai haritu FD pun dah terima parcel yang dikatakan hadiah tu. Masa tu FD tengah keje. Nasib baik boleh balik rumah sebab kat Terengganu ni mall akan tutup dari 12:30 hingga 2 petang.


Kite dapat LIMITED EDITION GOALDIGGER BOX tau!

Kat bawah ni video FD unbox pinkboxcereal dengan pembantu sukarelawan, Sarah πŸ˜‚

Macam yang korang tengok kat video atas tu, FD dapat 3 item


HERMOSA CLEANSING WATER (50ml) - RM45

Features:
- Contains NO soap, NO oil and NO alcohol
- Gentle yet thoroughly sweeps makeup away without stripping away skin’s natural moisture
- Its soothing botanical ingredients, including ALOE VERA and CHAMOMILE will help to hydrate, comfort, and add radiance to the skin
- Leaves the skin purified and toned right after usage

Ingredients:
Aqua, Organic Chamomile Extract, Organic Aloe Vera Extract, Decyl Glucoside, Cocobetaine, Citric Acid, Phenoxyethanol

NO PARABEN | ALCOHOL-FREE | NO MINERAL OIL | NO ANIMAL OIL | CRUELTY-FREE

How to use:
✨Spray a small amount of Hermosa Cleansing Water onto a cotton pad / wet tissue / facial tissue
✨Gently wipe face in circular motion
✨Follow with your preferred cleanser / face wash


HERMOSA 24K GOLD SERUM (Anti-acne & Glowing) 15g - RM85

Features:
- Treats active acne and blackheads
- Increases moisture
- Glows your skin naturally
- Anti Aging
 - Anti Oxidant
 - Anti Acne
 - 24K Gold + Orange Extract
 - Licorice Extract
 - Treats acne scars
 - Absorbs instantly
- Super light-weight and tightens the skin right after use

Ingredients:
24K Gold, Orange Extract, Licorice Extract

NO PARABEN | ALCOHOL-FREE | NO MINERAL OIL | NO ANIMAL OIL | CRUELTY-FREE

How to use:
✨Apply after toner
✨Can be used with any other serum and essence
✨Can be used day and night
✨Can also be used as your primer/ makeup base



HERMOSA LIPCREME LONG WEAR (RED REVIVAL)
RM39

Features:
- Hydrating
 - Conditioning
 - Contains Vitamin E & Collagen
 - Long lasting
 - Full coverage
 - Long lasting
 - Matte Finishing
 - VANILLA FLAVOR
 - Smudge Proof

How to use:
✨Apply a small amount on lips and blot excess crΓ¨me with tissue
✨Works best with Argania Wonder Oil



Ini packaging baru tau. Packaging lama Hermosa Signature ni lain, refer gambar kat bawah.


Hermosa Signature old packaging


Choose your shades πŸ’‹


Kite pakai Hermosa Lipcreme in shade Red Revival



Yes, semua atas ni product Hermosa. Kalau beli asing asing, rasa macam mahal tau. FD suggest korang beli Hermosa Beauty Kit je terus. Boleh klik link kat bawah ni
Hermosa Beauty Kit (RM165)
What's In The Set?
1x HERMOSA LIP CREME (CHOOSE YOUR SHADE)
1x HERMOSA 24K GOLD SERUM (Anti-acne & Glowing) 15g
1x HERMOSA CLEANSING WATER (50ml)

Official social media;
https://www.facebook.com/pinkboxcereal
https://instagram.com/shoppinkboxcereal
http://shoppinkboxcereal.com
https://www.youtube.com/c/pinkboxcerealbyshaf

or contact
016-812-5240 (Admin Teddy)

You Might Also Like

2 comments

  1. Wow, so lucky la u ni! Tak sangka pula ada such thing as 'emergency beauty kit' - good idea.

    ReplyDelete