Review: Top Passion @ Tropicana City Mall

July 20, 2017


Assalamualaikum and hello! ๐Ÿ˜

FD dapat invitaion dari Kiple, untuk cuba servis dari Top Passion. Since I'm bertudung dan jauh dari Kuala Lumpur, FD minta adik FD jadi wakil dan alhamdulillah, pihak Kiple okay je. Hehe. Nasib Kiple faham keadaan FD ๐Ÿ˜Œ


Entrance Top Passion at Tropicana City Mall


Bahagian dalam Top Passion
Luas okay! Dah tentu lah selesa.


Cantik tempat Top Passion Salon ni ๐Ÿ˜Š
But sorry for muslimah ladies, Top Passion takde sediakan tempat khas untuk kite. So this place suits for the guys je lah. Sobsob ๐Ÿ˜ž



Bukan setakat nama salon ni professional tau. Tapi staff Top Passion ni memang professional. Bukan hair stylist yang cikai ni. FD sendiri dah tengok few hair style yang diorang dah pernah buat sebelum ni. Cantik sangat tau! ๐Ÿ˜‰ Korang takkan menyesal punya lah kalau buat rawatan rambut kat Top Passion ni.

Rambut Mirul teruk sangat FD tengok. So, on 6th July morning, Mirul pergi Top Passion salon since dia memang perlukan rawatan rambut ni.

Dah tentu lah FD akan suruh Mirul ambik gambar before and after. Also time tengah buat sesi ni. Hahaha. Blogger kan, ofkos it a MUST! ๐Ÿ˜‚ Mirul pun ikutkan sahaja kehendak hakak dia. Kite pulak assist dia thru WhatsApp. KAH!


Jason yang assist Mirul kat salon ni.
After doing the haircut, Mirul request nak colour rambut pulak. Macam omputeh sangat hadek FD ni tau. Nasib ler Jason boleh ikut citarasa Mirul.


Mirul sangat puas hati dengan servis Top Passion! ๐Ÿ‘Œ


Thank you Jason and other staff ๐Ÿ‘
Sorry, tak sempat tanya you guys punya nama. Hehe ๐Ÿ˜‚
But you guys memang friendly dan sangat professional tau. I was so impressed! You guys did a very good job! ๐Ÿ‘

Other than this, kalau korang nak tengok rambut style lain ke, previous customer punya feedback atau hasil rambut diorang, boleh tengok kat Facebook page ni ๐Ÿ‘‡

Facebook Page: Top Passion Professionals Salon
Address:
L1-25, Level 1,Paradigm Mall.No1 Jalan SS7/26A
47400 Petaling Jaya, Malaysia
Contact number:
03-788716333 / 03-77298882 / 03-77107102
Website: www.toppassion.com.my

Also THANKS to KIPLE ๐Ÿ’–
You may sign up as Kiple Members too!
 http://kiplepay.com/kip

Feel free to download this apps!
[click HERE]


You Might Also Like

6 comments

  1. SA pernah buat rambut kat sini..suka kat sini sebab staff semua baik2 dan servis tip top

    ReplyDelete
  2. Lama gila tak pergi Salon FD wei. Tq for sharing, macam menarik salon ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe no problem. tapi salon ni takde tempat khas untuk muslimah T_T

      Delete
  3. Lawa colour rambut dia, berapa lama eyh boleh tahan colour dia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. depends jugak sbb adik kite ni suka tukar2 warna, haha xD

      Delete