Product Review

Elysium by Jacqueline K

July 06, 2017


Assalamualaikum :)

Yes, entri kali ni FD nak share tentang pemakaian. Selalu update skincare lah, makeup lah, kan? Kali ni lain sikit. Jadi, entri kali ni sesuai untuk yang tercari cari tudung apa yang sesuai pada korang yang sukakan aktiviti luar/lasak. Contoh macam jogging, hiking, dan macam macam lagi. Zaman sekarang ni bukan laki je yang suka aktiviti luar, betul tak?

Ini produk dari PTT Outdoor dan company ni terkenal sebagai penjual utama peralatan untuk outdoor activity. Dan ini produk keluaran terbaru dari company PTT Outdoor. PTT Outdoor baru je release tudung yg direka khas untuk muslimah yang sukakan aktiviti luar, Elysium by Jacqueline K.

Tudung Elysium ni ada 3 pilihan warna;

Dark Blue

Purple

Active Green



FD pun ada sehelai tau :)

Kelebihan Elysium by Jacqueline K;
Comfortable Fit
 Lightweight – feels like a second skin
 Cooling Fabric
 Stretchable
 Doesn’t move around during workout
Affordable Pricing
 Quick dry: Perfect for hikers who needs their scarves to dry within a night
Fits: even with a lot of movement  during workout, Elysium will stay still thanks to its spandex property
No iron needed!

Semua yang dinyatakan di atas tu betul tau. Tak perlu iron. Sesuai sangat jenis yang nak cepat ni. Ambik tudung terus sarung je. Hehe. Kain dia pun memang ringan dan sejuk bila pakai. Selesa tu penting. Bila basuh, cepat kering. Biasa kalau cotton kan makan masa sikit bila kita jemur tu. Kalau jenis suka cepat nak pegi pasar ke kedai runcit je, sarung tudung macam ni pun boleh je. Takde masalah rasanya. Hahaha. Betul tak? Kira multifunction lah tudung Elysium ni, hehe :D


Muka kosong je takde calit apa pun.
Orang buat aktiviti luar mana ada makeup, kan? :p

Tudung ni harga RM59 sehelai
Tapi sekarang ni ada offer tau!
Pada yang berminat, boleh tengok website kat bawah ni
atau contact kat WhatsApp je cepat sikit

www.pttoutdoor.com
https://www.facebook.com/pttoutdoor/
WhatsApp 016-422 1018

You Might Also Like

1 comments

  1. Nampak selesa, sesuai sangat kalau nak buat aktiviti riadah. Senang serap peluh. ;)

    ReplyDelete