Althea's Raya Giveaway Festival


Assalamualaikum :)

Nak dekat Raya ni, makin banyak offer yang menarik. Dan tak terlepas juga dari Althea. Cuba klik Althea's Raya Giveaway Festival. Althea buat offer untuk peminat product Korea. Pilih 1 item SECARA PERCUMA (ada 9 barangan untuk Raya Makeup Look). Terhad 1 item per customer tau


Ada lip tint, blusher, eyeshadow, macam macam lagi lah!
Price range (normal price) RM21 - RM97 and sales up to 59% tau! Tapi tapi tapi! Korang boleh dapatkan item diatas secara PERCUMA. Limit 1 customer, 1 item tau. Kena lah bagi peluang kat orang lain jugak kan. Hehe. And 1 more thing, ni semua size full pack tau. Bukan trial pack ke, travel pack ke. Sangat sangat untung okay, rugi tak grab. Tinggal beberapa item sahaja yang masih ada.


Althea's Limited Edition Raya Box is also back!

Yes, dengan setiap pembelian di Althea, korang akan dapat box version Ramadan. Kena sangat tau dengan tema. Selagi stok masih ada. Kalau habis tu, tak dapat lah kotak hijau ni. Nama pun LIMITED EDITION kan. Hehe :p

Nak senang, install apps je;
 

Kalau rajin sangat nak tengok kat website;
http://my.althea.kr/
http://www.facebook.com/altheakorea
http://www.instagram.com/altheakorea

ALTHEA BEAUTY SDN. BHD.
A-21-15, Menara UOA Bangsar,
No.5 Jalan Bangsar Utama 1,
59000 Kuala Lumpur, Malaysia

ALTHEA INC.
Ansun Building
213, Yeongdong-daero
Gangnam-gu
Seoul, Korea

You Might Also Like

1 comments