TimorFest 10.0, Terengganu Trade Centre

May 08, 2017


Assalamualaikum :)



Baru baru ni ada TimorFest kat Kuala Terengganu and FD join as promoter je. Hehe. Rindu nak buat keje part time promoter ni. Best kot walaupun bukan kerja in long term. TimorFest berlangsung selama 3 hari kat Terengganu Trade Centre, dari 20hb hingga 22 April 2017


FD promoter untuk vendor ZS Kids & Baby Wear


Bila ada event camni, FD dengan adik FD je lah suka sangat pergi. Sehari je Darlina temankan tapi more to nak kutip goodies je Darlina ni, hehe.

So far sepanjang tiga hari jadi promoter sangat lah best okay. Lagi lagi jual baju baby ni. Ramai je customer yang belikan untuk anak anak diorang. Semuanya comel comel!


Sempat jugak lah kutip goodies kejap.
Dapat lace, boleh lah buat untuk baju raya tahun ni >,<



Sebelum balik keje, layan anak boss. Hehe :D

Kalau ada yang berminat nak beli baju baby, boleh contact Puan Zu ye
0177725419 / 0177715819
atau boleh tengok instagram
https://www.instagram.com/zs_kids/
Open untuk dropship jugak tau

You Might Also Like

0 comments