Thursday, 4 May 2017

Review: PinkBoxCereal x Hermosa Collection


Assalamualaikum!

FD baru je terima parcel LIMITED EDITION dari PINKBOXCEREAL by Shafiqah Shafie atau lebih dikenali sebagai Shaff. Sesape yang minat makeup atau jaga bab penjagaan kulit, mesti kenal siapa Shaff, Malaysian Beauty Influencer okay. FD sendiri dah jumpa Shaff masa private meeting untuk Emergency Beauty Kit ni.


Ini Emergency Beauty Kit yang terbaru sebab kotak dia yang keras tau. And also ada magnet kat kotak ni. So takde lah kotak ni terbuka sendiri sampai barang tu boleh terjatuh ke apa ke, kan?




So, ini lah isi dalam emergency kit box by PINKBOXCEREAL
New item from HERMOSA!
Harini baru launch LIMITED EDITION MATTE LIPCREME dan FD salah seorang yang bertuah sebab dapat produk terbaru dari HERMOSA. Selain tu, ada LIMITED EDITION CLEANSING WATER also from HERMOSA ♥

Dapat je item ni, kite pun terus try lah! Hehe 😍

Sebelum;
Muka bogel eh takde apply apa apa pun even secalit BB Cream atau apa apa produk. Bibir tu pun takde tepek lipbalm ke apa ke. Memang zero, kosong, yilekkk. Hehehe :D


Selepas;
Kite pakai Lip Creme code Hey, Dolls! bye Hermosa. Sejujurnya lah kan, this is my first time apply lip matte. AND I LOVE IT! Warna dia kena dengan kulit FD. Bibir FD macam gelap sikit kan gambar yang sebelum tu. Lepas pakai ni, nampak natural gitu. Seriously I LOVE IT! Thank you so much Shaff and HERMOSA.


Ini lah lip creme in shade Hey, dolls!.
Biasanya kalau Shaff buat video, dia mesti greet dengan HEY DOLLS! So terhasil lah Lip Creme in Hey, dolls! ni. Warna ni warna nude brown camtu, atau ashy pink kalau orang yang kulit cerah pakai. Lipcreme ni yang bagusnya, ada extra collagen dan vitamin E tau. Effect tu akan buatkan bibir lembap. And also long lasting. Bau lip crème ni pulak sedap tau bukan wangi. Bau vanilla. Nasib lah takde nak jilat jilat. HAHAHA! 😅
>>(LIMITED EDITION) PINKBOXCEREAL x HERMOSA LIP CREME<<

Untuk Limited Edition Cleansing Water pulak, bukan sahaja digunakan untuk buang makeup kat muka je tau. Boleh spray bila bila je untuk lembapkan kulit muka. So takde la kulit kite kering je bila keluar jalan jalan. Kandungan dalam cleansing water ni ada pure argan oil. FD dah spray kat muka and hasil dia sangat memuaskan. Memang moist je kulit kite jadi lembut pulak tu. And this cleansing water suitable for all skin types.
>>(LIMITED EDITION) PINKBOXCEREAL x HERMOSA CLEANSING WATER<<


Untuk yang berminat nak skincare atau makeup yang lain, boleh cepat cepat order kat website http://shoppinkboxcereal.com/ atau lebih prefer order melalui WhatsApp, contact admin Teddy 016-812-5240

4 comments:

Fairuz Aqilah said...

Pinkboxcereal! Selalu ushaaaa je ig diorang haha. Cantiklaahhh... Kite dah lama cari lippies nude shades yang betul-betul sesuai dengan warna kulit and bibir gelap kite tapi tak jumpa lagi. Kalau silap beli, hmm bazir je tak pakai sangat sebab buatkan muka nampak pucat senada dengan kulit muka pastu kena blend dengan warna lain sama untuk nampak ok sikit. Hey dolls tu macam cantik aje. ♥

Shesyira As said...

excited tgk ig pinkboxcereal punya barang baru ni.lip creme tu pun nampak lawa gila

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

wah pinky...menarik

macy sullen said...

Kite pn dh purchased emergency beauty kit.xsbr tgu parcel smpai.dgn sis shaf je br dh phm nk buat skincare and makeup semua.hope sis shaf sentiasa sukses ♡♡♡♡♡