Product Review

Harum Malam, supplemen terbaik untuk wanita masa kini

May 21, 2017


Assalamualaikum 😄

Sebelum ni FD pernah review beberapa kali tentang produk Harum Malam ni. Kepada yang taktau apa tu Harum Malam, boleh teruskan pembacaan korang. Yang tau tu nak baca pun boleh. Hehe :D

Harum Malam merupakan supplemen dalaman yang berfungsi mewangikan tubuh sepanjang masa di samping berkesan semulajadi sebagai perapat. Ianya juga dapat mencegah masalah dalaman dan menambah stamina untuk aktiviti harian.



Kelebihan Harum Malam:
  • Mengatasi masalah keputihan
  • Menghilangkan kegatalan dan masalah bau miss V
  • Mengetatkan, menegangkan dan merapatkan otot rahim
  • Memberi tenaga dan kecergasan
  • Membuang toksin di dalam badan
  • Melawaskan sistem penghadaman
  • Melancarkan perjalanan dan kitaran haid
  • Membuang angin dalam badan
  • Mengurangkan masalah bau badan
  • Menguatkan keiginan hubungan seksual
  • Anti penuaan dan mencantikkan bentuk badan
  • Membesar dan menegangkan payudara
  • Membentukkan punggung agar lebih montok
  • Membakar lemak yang berlebihan
  • Mengawal berat badan
  • Mengempiskan perut buncit
  • Menyuburkan dan merapatkan pintu rahim
  • Menghalang jangkitan kulat dan virus
  • Memberi perlindungan antioksidan yang tinggi
  • Meningkatkan pengaliran darah yang membantu ransangan seksual



Bahan bahan dalam Harum Malam :
Ekstrak Ros, Sirih, Buah Tin, Kismis, Madu, Goji, Limau Purut, Kayu Serapat, Buah Delima, Manjakani, Pueraria Lobata, Pueraria Mirifica.
Semuanya semulajadi tau. So don't worry! ;)


Cara pengambilan Harum Malam;
Cuma amalkan 1 sudu pada waktu pagi dan 1 sudu pada waktu malam. Seeloknya ambil Harum Malam ni masa perut kosong.
Biasanya pagi sebelum sarapan, FD akan ambil Harum Malam ni. Lepas sejam gitu baru ambil sarapan. Tak elok skip sarapan tau! :) dan 1 lagi, guna sudu plastik. Pakai sudu besi nanti hilang pulak khasiat Harum Malam ni.


Harga sebotol Harum Malam ni cuma
RM33 sebotol
InshaAllah boleh tahan dekat 3 minggu

Pada yang berminat nak beli Harum Malam, boleh tengok kat Facebook atau Instagram Harum Malam. Kat bawah ni FD sertakan link untuk senangkan korang :)

Facebook: Harum Malam HQ
Instagram: @harum_malam_hq

#harummalam

You Might Also Like

0 comments