Tuesday, 2 May 2017

Hadiah untuk Hari Ibu dari BestSub Malaysia!


Assalamualaikum / Hiii!! :)

Hari Ibu atau omputeh sebut Mother's Day, nak dekat dah. Kalau tak silap Mother's Day pada 14 Mei kan? 2 minggu je lagiii. Pada yang masih tercari cari nak bagi apa kat ibu, mak, umi, mama korang tu, baca entri ni dulu. Hehe :D

Mungkin bagi mug sebagai hadiah macam perkara biasa dah pada sesetengah orang. Tapi apa yang menarik dengan BestSub Malaysia ni, agak unik sikit mug diorang. Bukan boleh tempah untuk Hari Ibu je tau. Untuk hari jadi, ulangtahun perkahwinan ke, semua boleh!


BestSub sediakan dalam 3 jenis mug. maksud FD, dia punya printing dalam mug
1) Happy Mother's Day
2) Happy Birthday
3) I Love You


Gambar mak kecik cenonet je sebab FD yang duduk tengah tengah dalam gambar 😅


Template ni memang BestSub Malaysia yang sediakan



Untuk korang tengok full view

Kite tak pandai langsung bab edit video, but this is it!

1 mug cuma bernilai RM30 sekali dengan kos printing.


Nampak tak yang mak FD suka sangat dengan hadiah ni? Yelah, selama ni anak dia tak pernah bagi hadiah untuk hari ibu. Hari hari kan hari ibu. Hehe ♥



Sangat rugi kalau tak tempah dengan BestSub Malaysia sebab diorang boleh customize hadiah tu jadi sangat unik tau. Korang je satu satunya yang ada mug dengan design sendiri. Boleh letak gambar family, atau orang tersayang. Template ke ayat ayat slogan atau quote menarik, semuanya BestSub dah sediakan. Contoh macam gambar yang FD share tadi kat atas tu.
Slogan BestSub: Best Sublimation Expert


 http://blog.libertyprinting.com.my/personalized-mothers-day-gift/

For business enquiries, contact:
BestSub Malaysia, Liberty Printing Sdn. Bhd. (1080784-T),  Sublimation Blank Supplier:
Address: 6, 6A & 6B, Jalan Harmoni 1A/KU3, Kristal Klang Commercial Centre, 42100 Klang.
Business hours: Monday to Saturday (9am to 6pm)

Contact number:
019-9858151 (Ms. Elaine) or 019-3231515 (Mr. Steven)
Email: enquiry@libertyprinting.com.my

Business hours:
Monday to Saturday (9am to 6pm)

Web: http://www.bestsub.my
Facebook: https://www.facebook.com/BestsubMalaysia/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCcm9uNUtcVa9TF1dmArOyrw

No comments: