Tuesday, 4 April 2017

Pemenang Giveaway by Fatin Diana


Assalamualaikum :)

Maaf sebab lambat sangat nak update pemenang. Haritu dok bercuti kat KL sampai tak hengat. Hehe. Alhamdulillah dapat sambutan jugak GA walaupun dah lama tak aktif blog. Terima kasih pada yang sudi join GA baru ni.

Scroll bawah untuk tengok sape yg bertuah :D



Portable travel bag by FD
4. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/02/giveaway-by-fatindiana.html

Bawal Pucci by FD
24. http://elsaalicious.blogspot.my/2017/02/giveaway-by-fatindiana.html

Pin shawl (10psc) by Eymasu Craft
31. http://www.uyulrosli.com/2017/02/giveaway-by-fatin-diana.html
50. http://chanchueshahida.blogspot.my/2017/03/giveaway-by-fatindiana.html
26. http://starlavenderluna.blogspot.com/2017/02/giveaway-by-fatindiana.html

Jogger pants by Ezyra Clothing
41. http://queensyanis.blogspot.my/2017/03/giveaway-by-fatindiana.html

Makeup set by Cik Chenta
16. http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/02/giveaway-by-fatin-diana.html

Tahniah semua yang bertuah tu. Pada yang takde dalam senarai, jangan sedih tau. Sebelum puasa nanti inshaAllah kalau ada rezeki lebih, FD buat giveaway lagi ya :)

Sila PM details korang kat sponsor tersebut ya
Bagi nama alamat dan nombor telefon untuk urusan pos hadiah.
Terima kasih :)

6 comments:

Shaidatul Aireen said...

alhamdulillah elsa menang. terima kasih sis :* done pm

Mellya Musa said...

tahniah pemenang ! hehe

Mrs Velentine said...

tahniah semua

Noor Najwa said...

alhamdulillah

Uyul Rosli said...

wahh baru tahu menanggggg. thank you FD.

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Tahniah diucapkan kepada semua pemenang... Tahniah juga diucapkan kepada penganjur dan penaja... Semoga sentiasa dimurahkan rezeki...