Sunday, 5 March 2017

Girls Night Out @ Regalia Suites


Assalamualaikum :)

Last pegi KL tah bila, yang ingat tahun lepas. Kali ni turun KL sebab nak celebrate bride to be. Kawan kite nak kawin bulan 9 ni. Saje celebrate awal sikit sambil sambil tu reunion lah. Gituuuu. Hihi :D


Night view kat pool ♥


Gigih tau siap berbelon bagai


Dinner with the girls ♥
Dinner kat Singgang, KL. Slow servis maybe sebab ramai sangat.


Malam malam menggedik bergambar kejap kat tingkat 37. Tinggi weh! Tapi view cantik. Memang best!
Oh btw kalau korang tak ingat atau tak kenal;
Me, Mia, Wardah and Syamira
Pssttt! FD je berkawan dengan diorang ni sejak sekolah menengah. Diorang ni berkawan sejak sekolah rendah lagi :)


Bride to be yang pakai tiara tu. Wardah! ♥



Nak jadi bini orang dah bulan 9 nanti :)


Tetiba bodyguard a.k.a hadek gua datang nak tengok apa aktiviti kakak dia. Kah! Protective sangat tau uolls. Geli I. HAHAHA! >.<




Random faces by weolls >,<

2nd day;

Breakfast at Hemisphere Restaurant & Bar


Idok kenyang ler teman nak makan breakfast cenggini. Tekak teman idok biase ler ni. Sudahnya ngap jajan jugak kat bilik. Huahuahua


Kalau nak breakfast sahaja mungkin? Sebab kitorang checkin include breakfast


Ni baru complete. Yang pakai bawal tu mak orang ye. Ada anak sorang dah. Felsa namanya :)

Argh! Rindu korang. Till we meet again girls ♥