Preview hadiah giveaway akan datang

February 05, 2017

Assalamualaikum :)

Okay, FD dalam planning nak buat giveaway. Rasanya setahun lebih dah kot takbuat giveaway atau segmen ni. Harap dapat sambutan lah macam dulu dulu :D
Dalam entri ni FD kasi preview hadiah sikit untuk giveaway nanti. Tak ambik banyak sponsor, nanti sarat dengan syarat pulak nak ikut. Hehe

Sambil sambil tengok tu, boleh lah like page dan follow instagram sekali. Bila giveaway dah launch nanti, takde nak buat banyak keje. Copy paste je terus siap! :)


Portable mini lugagge bag by FD x 1 pemenang
Facebook: https://www.facebook.com/fatindianaa/
Instagram: https://www.instagram.com/ftndiana/


10 biji pin shawl by Eymasu x 3 pemenang
Facebook: https://www.facebook.com/EymasuAndWorldCraft
Instagram: https://www.instagram.com/eymasu/ | https://www.instagram.com/eymasuworldcraft/


Jogger pants by Ezyra Clothing x 1 pemenang
Facebook: https://www.facebook.com/ezyraclothing/
Instagram: https://www.instagram.com/ezyraclothing/


Makeup set by Cik Chenta x 1 pemenang
Facebook: https://www.facebook.com/bodydreammalaysia/
Instagram: https://www.instagram.com/cikchenta/


InshaAllah hujung minggu ni giveaway akan berlangsung :)

You Might Also Like

2 comments

  1. dah like & follow semua syarat kt atas haha
    tak sabar nk join huhuhu

    ig : @messarah_
    fb : Maisarah Ibrahim

    http://messarah.blogspot.com/

    ReplyDelete