Sunday, 20 November 2016

Minyak Belacak Warisan



Minyak belacak RM25
PAYUDARA KEMBALI TEGANG , BULAT , MANTAP , MONTOK ❗❗❗❗❗
πŸ‘‰ Yang KENDUR semakin TEGANG secara perlahan-lahan .
πŸ‘‰ Yang LEMBIK mula TERISI PENUH , anda MESTI akan SENYUM LEBAR
πŸ‘‰ Yang sebelum ini KECIL mula MEMBULAT CANTIK
πŸ‘‰ Tiba-tiba KEYAKINAN anda LEBIH TINGGI
πŸ‘‰ Terasa MUDA kembali kerana aset kembali MANTAP dan PADU
πŸ‘‰ Aset MEMBENTUK dan MENAWAN
πŸ‘‰ Suami bertambah SAYANG
Cara pakai:
Urut selama 3 minit pagi dan malam PADA payudara.
πŸ‘dengan hanya 1botol minyak belacak, anda pasti senyum puas


Email;
ftndiana@ymail.com

WhatsApp
011 33 765 321


Saturday, 19 November 2016

Custome made casing RM20!


Assalamualaikum! :)

Rasanya dah jadi trending buat custome made casing ni. Tapi tu lah, semuanya mahal mahal. Kebanyakan harga custome made casing ni RM30 dan keatas. Betul tak? So dalam entri kali ni FD nak share dengan korang kat mana nak beli custome made casing dengan harga serendah RM20 sahaja! YES, CUMA RM20 JER!

Korang boleh letak muka korang ke, family ke, adik beradik ke, gambar partner korang pun boleh tau. Tapi pastikan gambar tu clear lah. Senang sikit orang tu nak print atas casing phone.

FD haritu taktau nak letak gambar apa. So FD pilih gambar Harley Quinn. Semuanya cantik sampai rambang mata. Korang tak perlu risau tentang kualiti sebab kualiti casing ni okay. Gambar shiny shiny gitu, licin lah maksud FD. Pastu jenis hard case. Kalau jenis getah pastu warna putih, mahu lebam lama lama pakai casing. Betul tak?


Ini FD punya casing.
Santek takkkk? :D


Terma dan syarat untuk dapatkan casing custome made dengan harga RM20

Untuk yg berminat nak beli custom made casing, boleh WhatsApp terus ke;
019 985 8151
.
Bagi code special 'FTN1001' and korang boleh beli casing ni dengan harga RM20 sahaja! Normal price RM39 tau. Sangat mahal. Tengok ig lain pun confirm RM30 keatas.
Cepat cepat WhatsApp 019 985 8151
Offer sampai hujung bulan ni sahaja tau!

Thursday, 17 November 2016

7 Hari Mencintaiku Full Episod



Khuzairi, dalam diam mencintai gadis bernama Mia Adriana. Cinta pandang pertama menjadikan dia seorang perindu yang setia. Namun sifat angkuh dan sombong gadis ini menyebabkan Khuzairi tidak pernah walau sebesar hama jua menyimpan impian untuk memilikinya.

“Kau ni memang dasar jantan tak sedar diri tau. Kau memang saja nak cari pasal dengan aku kan? Hei Khuzairi kau dengar sini. Kau tu budak kampung yang tak sedar diri! Tapi ada hati nak kahwin dengan anak orang kaya! Sedar-sedarkanlah diri kau tu. Kau tak layak langsung nak berdamping dengan akulah. Kau nak aku bawak cermin ke suluhkan muka kau. Buat tak reti bahasalah pulak. Aku harap lepas ni kau akan ingat kata-kata aku ni sampai mati! So…apa kata kau berambus sekarang! Kau pergi balik jaga kambing-kambing kau sebab kat situ baru betul tempat kau!”

Aduhai! Angkuh sungguh kata-katanya. Bungkam seketika Khuzairi mendengarnya. Jauh di sudut hati dia mula bertanya, sampai bila dia mampu untuk terus menahan makian dan hinaan yang di lemparkan oleh gadis ini? Sudah lalikah telinganya? Sudah matikah perasaannya? Tidak ke dia kecewa? Tidakkah dia terluka? Khuzairi mengangguk perlahan.

“Ya, aku juga manusia biasa, aku ada hati dan perasaan, tapi aku tidak mampu untuk berbuat apa-apa, demi satu amanah aku harus menelannya, demi satu amanah aku harus terus bersabar….”

Amanah? Amanah siapa yang di genggam oleh Khuzairi itu, sehingga dia sanggup mengheret dirinya ke kancah derita?

Lupakah Mia Adriana, hidup ini bagaikan putaran roda, satu waktu keangkuhan dan kesombongan itu akan memamah dirinya sendiri. Berdoalah, di kala keinsafan menjelma nanti, cinta lelaki bernama Khuzairi ini belum terpadam lagi buat dirinya.



JUDUL : 7 HARI MENCINTAIKU
EPISOD : 28 Episod
TARIKH TAYANGAN : 7 November 2016
HARI / MASA : Isnin-Khamis, 6.58 petang
SIARAN : Slot Akasia TV3
SKRIP : PGRs Team, Rozie Rashid, Ainaa Hanez
KARYA ASAL : Siti Rosmizah Semail
PENGARAH : Jamal Khan
TERBITAN : Pena Creative Pictures Sdn Bhd
PELAKON : Shukri Yahaya (Khuzairi), Siti Saleha (Mia Adriana), Wan Sharmila (Sofi), Aman Graseka (Pak Samad), Liza Abdullah (Mak Leha), Idris Md Diah (Pak Andak), Anne Abdullah (Mak Andak), Rosnah Johari (Roziah), Bil Azali (Zaidi)
Mohd Ariff (Buntat), Syazwan Zulkifly (Helmi), Faye Kusairi (Syakilla), Ungku Hariz (Khalil), Jaja Iliyes (Nadia), Zarynn Min (Nurul Ain), Zulkifli Ismail (Datuk Megat Idrus), Dato Ahmad Fauzee (Dato Razman), Shaharuddin Thamby (Dato Johari), Datin Ira Ghani (Maria)
Ben Ryzlan (Tan Sri Raziq), Zila Bakarin (Datin Hayati), Lia Natalia (Zurita), Mak Wan (Mak Limah)


7 Hari Mencintaiku Full Episod
Episod 1    Episod 2     Episod 3    Episod 4    Episod 5    Episod 6
Episod 7   Episod 8    Episod 9    Episod 10   Episod 11   Episod 12
Episod 13   Episod 14   Episod 15   Episod 16   Episod 17   Episod 18
Episod 19   Episod 20   Episod 21   Episod 22   Episod 23   Episod 24
Episod 25   Episod 26   Episod 27   Episod 28

Saturday, 5 November 2016

Serikan kulit anda dengan 3D Gold Stemcell Serum dari MY BEAUTY HERBS


Assalamualaikum :)

Pada yang update dengan blog FD, meh nak share dengan korang lepas guna produk dari My Beauty Herbs, yang FD terima serum 3 minggu lepas. Yang tak baca lagi, tengok kat ENTRI INI.

Sepatutnya FD post entri review ni sebelum 31hb Oktober, tapi sebab FD balik kampung, tu yang lambat sikit. Maaf sangat sangat kepada sponsor dan penganjur.


Ini gambar lepas seminggu guna 3D Gold Stemcell Serum

Masalah yang FD hadapi sebenarnya, biji biji kecil kat dahi tu. Dengan kulit kering. Dulu pernah pergi treatment, katanya kulit sensitif. Kulit jadi merah merah bila dalam keadaan panas. Tu je masalah yg FD tau buat masa tu. Kita ni sebagai kaum wanita, dah tentu lah nakkan kulit flawless, pastu nak kulit yang anjal dan cerah. Sejujurnya FD dah banyak cari cara nak hilangkan lingkaran gelap bawah mata, tapi tak semuanya menjadi. Mungkin sebab keturunan. So give up je lah part tu. Selain tu alhamdulillah FD takde masalah kulit muka berminyak, jeragat, jerawat, tona kulit tak sekata.
Kepada yang nak cari cara hilangkan parut hitam, kecilkan liang pori, melembapkan kulit muka,  nak kulit flawless,  tegangkan kulit muka yang menggeleber dan menghilangkan garis halus dan kedutan muka, sila lah guna produk dari My Beauty Herbs ni. Selain tu, serum ni boleh melindungi kulit dari sinaran UV tau.


Selepas dekat sebulan penggunaan 3D Gold Stemcell Serum

Psstt, masa balik kampung haritu ada yang tegur kulit kita ni makin cerah. Ihiks! Penangan dari 3D Gold Stemcell Serum barangkali. Hehe :D


Just in case kalau tak nampak perubahan dari gambar yg atas tadi. Ni FD bagi gambar clear punya.
Alhamdulillah, dengan guna serum ni sahaja boleh bantu rawat kulit muka FD yang ada masalah FD share tadi. FD cuma guna serum ni sahaja, tak guna krim treatment yang My Beauty Herbs tu bagi sebab krim tu macam tak sesuai dengan kulit muka FD. Bila pakai 2 malam, kulit jadi menggelupas dan merah merah jadi pedih sangat. Mak pun suruh stop pakai krim treatment, so teruskan pakai serum je.
Kulit makin cerah yang best tu. hehe.

Terima kasih My Beauty Herbs sebab keluarkan produk yang awesome ni!
Awesome lah sebab dapat rawat masalah kulit :)

Contact;
Contact number: +601128090446 /+60122239447
Email: mbherbs@gmail.com
Instagram: https://www.instagram.com/mybeautyherbs/




Giveaway 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs : Review Produk dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan ditaja sepenuhnya oleh My Beauty Herbs. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.