Thursday, 29 September 2016

Women Desire Essential Cream



WOMEN DESIREE (WDEC) MERAWAT MASALAH :
Masalah hormon
Masalah Nafsu untuk bersama
Mengurangkan Masalah Keguguran Rambut
Masalah migrain
Masalah Resedung
Masalah Isomnia
Masalah Rabun
Masalah Bibir gelap / Kering / Lebam
Masalah Pipi Pau & untuk dapatkan Vie-Shape Wajah
Masalah kulit gelap & ingin mencerah seluruh badan
Masalah Eyebag
Masalah Jerawat
Masalah Jeragat
Masalah Tona Tidak Sekata & Kulit Kusam
Masalah Berat Badan / Merampingkan Pinggang / Mengempiskan Perut / Dapatkan Body idaman
Masalah Underweight
Masalah Sembelit
Masalah Stretchmark di Perut
Masalah Tumit Kaki Pecah
Masalah Kuku Rapuh
Masalah Sex yang Dingin
Masalah Kulit Wajah yang Kasar
Masalah Period
Masalah Untuk Mendapatkan Zuriat / Baby
Masalah Kulit Allergic / Eczema / Penyakit Kulit Lain
Masalah Kencing Manis
Masalah Tiroid
Masalah gastric
Masalah Angin Dalam Badan / Medu
Pesakit Cancer
Pelbagai masalah lain lagi (1001 in 1)


CIRI-CIRI HEBAT WOMEN DESIREE (WDEC) :
Sejenis Krim Hormon
Bukan SKINCARE , Bukan SUPPLEMENT , Bukan PILLS
Color : White
Bau : Lavender & Bau agak Strong sikit berbanding sebelom ini
Texture : Likat & Tak Tumpah
Perkilangan Bertaraf GMP
Product Keluaran Bumiputera
Mempunyai Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)
15gm (Untuk Kegunaan selama 3-5 Minggu)


APA KAITAN LETAK DI NADI2 DAN SENDI2 boleh CANTIK❓❓
Inilah keistimewaan krim terapi hormon kami... Belum sapu...
Cuma ambil BAU jer pun dah rasa FRESH sangat... Macam ada aura luar biasa yg meresap ke dalam tubuh badan.
Krim ini menyerap melalui pembuluh darah kita dan mengalir ke seluruh tubuh badan dgn cepat...
Ia Bertindak untuk mencuci darah kotor dan toksin2 berlebihan didalam tubuh badan.
Sebab itu kalau saluran darah dah tersumbat, akan jadi mcm2 penyakit...
So, kenalah cuci saluran2 yg ada masalah tu...
Jom cuba WDEC ADVANCE, dgn formula yg telah diupgrade, kesan lebih hebat dan berganda2...
Confirm perjalanan darah anda akan lebih lancar.
Bila dalaman kita dah OK, dah BERSIH, dah CANTIK dan takde tersumbat2 lagi...
Lihatlah hasilnya
Anda bakal berpuas hati dgn produk hebat ini... Ramai yg sudah mula perasan akan perubahan yg berlaku pada diri mereka... Ia sgt berbaloi.


Women Desire Essential Cream
RM95 SM // RM100 SS
Sila contact nombor dibawah untuk dapat harga promosi

Kepada yang berminat nak beli, sila contact
Diana - 011 33 765 321 (SMS/WhatsApp/iMessage)
Darlina - 011 2922 9434 (SMS / WhatsApp / WeChat ONLY)
DO NOT CALL!
Jangan marah pulak kalau tak angkat call ;)

Nombor akaun akan diberikan selepas confirm order :)
Maybank / CIMB

Tuesday, 27 September 2016

Amez Care, tuala wanita yang FRESH!


Assalamualaikum :)

Entri ni special for ladies okay? Sebab nak share experience guna this product.
This is new product. Pad atau kite panggil tuala wanita.


Amez Care namanya.
Ada 3 jenis.


Day



Overnight


Pantyliner


Bahan dalam tuala wanita ni banyak herba. Dan sangat wangi okay! Bila kite keluarkan dari packaging, terus boleh bau dah. Bahan dia aloevera, pepermint, lavender


Siap ada reminder jangan buang dalam jamban.

Kekurangan produk;
Tuala wanita ni tak sesuai untuk yg Islam atau yg cuci tuala wanita lepas guna sebab bila kite cuci, dia jadi kembang. Dalam tuala wanita ni ada something yg memang takbole kena air. Err you know what I mean, right? So it is not good for us. Biasanya kaum Cina rasanya yg lepas pakai terus buang. Sebab FD ada kawan yg bangsa India, dia pun akan cuci tuala wanita lepas guna. Taktau lah kan mungkin sesetengah tu akan cuci tuala wanita. Untuk kebersihan jugak sebenarnya :)
Maaf kalau ada yang rasa entri ni macam racist, takde niat pun.

Kelebihan produk;
Packaging bagus. Sebab tak perlu nak koyak. Boleh tarik dan tutup sebab guna pelekat kat tepi. Dijamin lah bab kebersihan tu.
Bila pakai tuala wanita ni, ya Allah. Sangat segar tau sebab dia ada peppermint. Sangat sangat fresh, berangin je rasa. Sejuk. Selesa sangat tau.
So tu je lah pada pandangan FD lepas guna. Kalau pantyliner mungkin boleh guna untuk harian. Selesa sebenarnya tuala wanita ni. Tak tipu okay.

Untuk yg berminat, boleh lawati website
www.amezcare.com

Sunday, 25 September 2016

Giveaway 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs Di Mialiana.com


3D GOLD STEMCELL SERUM MY BEAUTY HERBS

Adakah anda ingin kulit wajah bebas tanpa jeragat, parut dan pori-pori terbuka? Adakah anda inginkan kedut di muka hilang sedikit demi sedikit dan anda inginkan semua masalah kulit muka hilang dengan hanya satu rawatan yang tidak melibatkan kos yang mahal? 

3D Gold Stemcell Serum akan menjadi jawapan atau solusi untuk permasalahan anda. PARUT JERAWAT, JERAGAT yang mula berkampung di muka dan yang sudah berkerak, KEDUT di muka yang menjadi teman apabila usia semakin bertambah adalah penyebab hilang keyakinan diri untuk bersosial.

Jangan biarkan masalah ini menghantui anda setelah sekian lama anda berada di dalam dilema dan malu bertemu janji. Kini My Beauty Herbs mengembalikan kejelitaan anda tanpa perlu melakukan laser dan kos-kos perubatan yang mahal. Beralihlah kepada 3D Gold StemCell Serum yang bakal mengubah kulit muka anda dari biasa menjadi luar biasa…Sangat hebat dengan hanya calit-calit merecik... Wow...


"Penyanyi/Pengacara Feeya Iskandar antara pengguna setia 3D GOLD STEMCELL SERUM. Beliau berjaya kekalkan kulit gebu semasa mengamalkan 3D GOLD STEMCELL SERUM dengan sapuan treatment cream di waktu malam."


Produk buatan MALAYSIA yang diformulasikan di FRANCE dan lulus KKM (NO KKM : NOT160106092K). Dapatkan KULIT KEKAL MUDA ANGGUN hanya dalam 30 HARI. Kesan penggunaan seawal 10 hari! Dapatkan kulit idaman anda hari ini. Dengan hanya sekotak, mesti ada perubahan ketara dan kulit lebih merecik flawless dan muda jelita. Nak lagi best pakai secara konsisten selama boleh. Memang TERBUKTI BERKESAN! Bahan SEMULAJADI!

3D GOLD Stem Cell Serum mempunyai kelebihan kerana bahan-bahannya lebih farmaseutikal dan formula yang terkini seperti Pure Argania Stemcell, Hydrolyzed Wheat Protein, Lepitium Sativum Sprouts Extract & Dermacom. Kelebihan yang ada pada 3D Gold StemCell Serum menjadikan kulit anda terus kekal muda anggun selamanya, seperti Feeya Iskandar duta My Beauty Herbs. Formula Hebat ini mampu memberi kesan “Instant Lifting” pertama kali ketika memakainya. Rangsangan tegang akan dapat dirasai secara lembut.

3D GOLD STEMCELL SERUM bagus dan berkesan untuk :
  1. Hilangkan parut hitam 
  2. Hilangkan dan cegah jeragat
  3. Mencegah luka jerawat
  4. Menutupi liang pori
  5. Memperbaiki struktur kulit dan tona sekata
  6. Lembapkan kulit
  7. Menganjalkan kulit
  8. Mengawal minyak pada wajah
  9. Mencerahkan kulit
  10. Menegangkan kerutan dimata
  11. Pudarkan gelap bawah mata
  12. Melindungi kulit dari sinaran UV
  13. Mengalakkan penghasilan kolagen
  14. Mengurangkan hingga 50% garis halus dan kedutan muka dengan pemakaian konsisten 
Cara Penggunaan My Beauty Herbs, 3D GOLD STEMCELL SERUM :
  1. Sila tekan 1 ATAU 2 kali dan ratakan serum ke wajah, bawah mata, leher dan mata sebelum tidur dan waktu pagi selepas mencuci muka. Pakai 2 kali sehari untuk kesan maksimum bagi jangka masa panjang.
  2. Pastikan anda membersihkan wajah sebelum menggunakan SERUM
  3. Krim rawatan dipakai pada waktu malam selepas mencuci muka. Jangan dicampurkan dengan produk lain.
  4. Minum minima 8 GELAS air kosong sehari

Harga
RM150 Semenanjung RM159 Sabah/Sarawak $65 Brunei $65 Singapore. Dapatkan harga promosi RM120 sekarang dengan treatment cream percuma bernilai rm69.90. 

Video Eksklusif Feeya Iskandar


Soalan yang kerap ditanya :
  1. Adakah 3D Gold Stemcell Serum ini berkesan ke? InsyaAllah berkesan, kerana dah lebih 1002 orang yang telah mencuba dan berikan feedback yang sangat bagus sebelum dilancarkan.
  2. Kenapa ramai yang order 3D Gold Stemcell  Serum iniKesan dapat dilihat seawal 10 hari, 100% diperbuat dari bahan semulajadi, tiada kesan sampingan yang menjejaskan kesihatan, 100% lulus KKM, harga yang berpatutan dengan kualiti terbaik,  mempunyai kandungan pure stemcell yang sangat tinggi, tiada pantang larang semasa pemakaian, sesuai untuk golongan lelaki dan perempuan, tahan lama dan untuk sebulan, terbukti secara klinikal, tiada bahan kimia, kualiti bertaraf antarabangsa, majoriti pengguna berpuas hati.
  3. 3D Gold Stemcell Serum ni boleh tahan berapa lama? 3D Gold Stemcell Serum 20ml boleh tahan selama sebulan.
  4. Boleh hilangkan parut jerawat? Jeragat degil? Boleh, kerana ada kandungan Lepitium Sativum Sprout Extract, Pure argania stemcell,Hydrolyzed Wheat Protein, Lepituim Sativum Sprouts Extract & Dermacom  yang paling berkesan, cepat dan selamat untuk mencerahkan kulit & memudarkan parut-parut hitam atau pori-pori besar. Jangan lupa sapu treatment krim di waktu malam.
  5. Boleh ke pakai toner & moisturizer jenama lain? Boleh, tiada masalah.
  6. Ada kesan-kesan sampingan tak? Tiada kesan sampingan. 3D Gold Stemcell Serum, dirumus dengan teknologi terkini yang berkualiti tinggi dan terbukti selamat dan tidak mengakibatkan pengelupasan kulit.
  7. Lelaki atau wanita, keduanya boleh pakai? Boleh, sesuai untuk kedua-duanya.
  8. Bagaimana nak dapatkan 3D Gold Stemcell Serum? Dapatkan dari kami My Beauty Herbs Hq +6011 28090446 atau beli online di website www.mybeautyherbs.com.my



Sila jawab soalan-soalan berikut :
  1. Siapakah pengguna yang akan mencuba? (diri sendiri)
  2. Kondisi Kulit Pengguna Sekarang (kulit kering)
  3. Saya patut dipilih oleh My Beauty Herbs dan seterusnya bersetuju untuk membuat entri review 3D Gold StemCell Serum berdasarkan pengalaman pengguna kerana saya ingin merasakan keberkesanan produk ini dan boleh kongsi pengalaman menggunakan produk tersebut dengan rakan rakan yg lain.

Giveaway 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs Di Mialiana.com ini dianjurkan pada 16 hingga 25 September 2016 oleh blogger Mia Liana dengan kerjasama My Beauty Herbs dalam mencari 40 orang blogger. Kepada blogger yang berminat nak join, sila klik SINI. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.

Pemenang;

Saturday, 10 September 2016

Lara Aishah Full Episod


Assalamualaikum :)


Mengisahkan dua wanita iaitu Aishah yang berjuang menyelamatkan pasar tempatan daripada dirobohkan dan bekas banduan bernama Zurin yang ingin mencari anak kandungnya. Zurin dipenjara di luar negara atas kesalahan yang tidak dilakukannya dan semua itu dirancang ibu mentuanya.

Apabila dibebaskan dia dapat tahu anaknya diculik ketika kecil masih hidup dan nekad untuk membalas dendam. Sementara itu, Aishah dibesarkan Muiz dalam serba kekurangan. Dia bekerja di pasar dan terkenal dengan sikap keras hati. Apabila mengetahui pasar itu bakal diambil alih, Aishah bertekak dengan Datuk Alif, anak pemilik premis itu.

Pergaduhan mereka juga menemukan Aishah dengan Iskandar, waris keluarga mentua Zurin. Iskandar menipu Aishah dengan menyatakan dia hanya mekanik yang miskin. Perkenalan itu membuahkan bibit cinta di antara mereka. Dalam masa sama, keluarga Iskandar mahu menyatukan jejaka itu dengan Felisha dan sanggup melakukan apa saja untuk memusnahkan Aishah. Kehadiran bekas kekasih Aishah merumitkan lagi keadaan.

Barisan pelakon:
Fasha Sandha, Nazim Othman, Shah Jaszle, Ainul Aishah, Liza Abdullah, Jasmin Hamid, Janet Khoo, Sasqia Dahuri, Zamarul Hisham, Wati Elite, Maria Farida, Shah Reza, Dayana Roza, Afzan Abdul Rahman, Fadil Dani Mia Nasir dan Aedy Ashraf.


Lara Aishah Full Episod
Episod 1    Episod 2     Episod 3    Episod 4    Episod 5    Episod 6
Episod 7   Episod 8    Episod 9    Episod 10   Episod 11   Episod 12
Episod 13   Episod 14   Episod 15   Episod 16   Episod 17   Episod 18
Episod 19   Episod 20   Episod 21   Episod 22   Episod 23   Episod 24
Episod 25   Episod 26   Episod 27   Episod 28   Episod 29   Episod 30
Episod 31   Episod 32   Episod 33   Episod 34   Episod 35   Episod 36
Episod 37   Episod 38   Episod 39   Episod 40   Episod 41   Episod 42
Episod 43   Episod 44   Episod 45   Episod 46   Episod 47   Episod 48
Episod 49   Episod 50   Episod 51   Episod 52   Episod 53   Episod 54
Episod 55   Episod 56   Episod 57   Episod 58   Episod 59   Episod 60
Episod 61   Episod 62   Episod 63   Episod 64   Episod 65   Episod 66
Episod 67   Episod 68   Episod 69   Episod 70   Episod 71   Episod 72
Episod 73   Episod 74   Episod 75   Episod 76   Episod 77   Episod 78
Episod 79   Episod 80   Episod 81   Episod 82   Episod 83   Episod 84
Episod 85   Episod 86   Episod 87   Episod 88   Episod 89   Episod 90
Episod 91   Episod 92   Episod 93   Episod 94   Episod 95   Episod 96
Episod 97   Episod 98   Episod 99   Episod 100